Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:59
  • Bekerwedstrijd: Playoff
  • Stadion: Al Arabi Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Al Arabi ASZX
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Abdu Hambari met een snelle inworp. Abu Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hana zijn tegenspeler op de grond. Abu Khaleel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Abu Khaleel kan niet meer verder spelen. AL Awzai komt het veld opgelopen. Faraj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hana Ichya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Ichya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
AL Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. AL Awzai geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Al Tayani de bal onder controle te krijgen. Hana Ichya rent richting de bal. Hana Ichya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is El Hamdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Ichya is nu in balbezit. Hana Ichya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Arabi - ASZX 0:1

30e minuut.
bin azad controleert de bal met de borst. bin azad probeert naar een medespeler te passen. Hana Khetbi rent richting de bal. Hana Khetbi draait met de bal, schiet en ... Nadr probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Arabi 65%, ASZX 35%.
Al Arabi - ASZX 0:1

49e minuut.
Inworp. bin azad met een snelle inworp. Abdu Al Darwish geeft de bal voor. Hana Khetbi is nu in balbezit. Hana Khetbi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Qassim is nu in balbezit. Qassim geeft de bal voor. Klungelig pakt AL Awzai de bal. Hana Khetbi is nu in balbezit. Hana Khetbi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
El Hamdan geeft een lange en hoge pass. Radwan controleert de bal met de borst. Al Radwan is nu in balbezit. Radwan onderschept slim de pass. Radwan passt de bal in één keer door. Nadr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Doeltrap. bin Jawhar met een harde bal richting middenveld. Hana Humaid probeert naar een medespeler te passen. Hana Khetbi rent richting de bal. Hana Khetbi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Arabi 50%, ASZX 50%.
Al Arabi - ASZX 0:1