Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:58
  • Bekerwedstrijd: Repechaje
  • Stadion: NicaFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
NicaFC Club de Fútbol AJSA
Wing 1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Medrano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cortés met een snelle inworp. Acedo is nu in balbezit. Acedo passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Miranda met een snelle inworp. Pardo speelt de bal door. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap. Mayes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NicaFC - Club de Fútbol AJSA 1:0

19e minuut.
Tejeda met een sublieme pass. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher met een sublieme pass. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pardo heeft problemen om de bal te vangen. Valbeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Discua krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Doeltrap. Lahoz met een harde bal richting middenveld. Miranda kopt de bal weg. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pardo speelt de bal door. Becerra heeft problemen om de bal te vangen. Becerra probeert naar een medespeler te passen. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Coca met een harde bal richting middenveld. Miranda kopt de bal weg. Acedo rent richting de bal. Acedo draait met de bal, schiet en ... Cansino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NicaFC 34%, Club de Fútbol AJSA 66%.
NicaFC - Club de Fútbol AJSA 1:0

63e minuut.
Pardo passt de bal in één keer door. Discua rent richting de bal. Discua met een sublieme pass. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Anderson geeft een hoge lob. Montero rent richting de bal. Beltran begaat een overtreding. Montero raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Pardo met de inworp. Miranda kan de bal niet met de borst controleren. Miranda geeft een lange en hoge pass. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mayes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Coca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miranda met de inworp. Pardo is nu in balbezit. Pardo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Lahoz de bal. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NicaFC - Club de Fútbol AJSA 2:0

89e minuut.
Coca geeft een hoge lob. Medrano geeft een lange en hoge pass. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ... Mayes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NicaFC 46%, Club de Fútbol AJSA 54%.
NicaFC - Club de Fútbol AJSA 2:0