Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uzbekistan NT FC Mokoko
Number One Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Yong`oqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piyozov onderschept slim de pass. Piyozov met een sublieme pass. Qertisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qertisov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
uzbekistan NT - FC Mokoko 1:0

19e minuut.
Latiqarov passt de bal zonder na te denken. Grama rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mevaqorov. Grama roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Grama kan niet meer verder spelen. Raqomov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uzbekistan NT 49%, FC Mokoko 51%.
uzbekistan NT - FC Mokoko 1:0

48e minuut.
Latiqarov is nu in balbezit. Yusupov verovert de bal door een tackle van achteren. Yusupov geeft een hoge lob. Qertisov controleert de bal met de borst. Qertisov schiet op doel. Qubtadov bokst de bal weg. Raqomov rent richting de bal. Raqomov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uzbekistan NT - FC Mokoko 2:0

56e minuut.
Mevaqorov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Derbiyev heeft problemen om de bal te vangen. Shaqlamoqov rent richting de bal. Charsuhov verovert de bal door een tackle van achteren. Charsuhov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
So`zladginov rent richting de bal. Raqomov onderschept slim de pass. Raqomov passt de bal in één keer door. Qertisov rent richting de bal. Qertisov haalt uit met een fantastische trap. Qubtadov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Derbiyev met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radjabov met de inworp. Daar is So`zladginov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. So`zladginov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rahulov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mevaqorov passt de bal in één keer door. Sakarov geeft een hoge lob. Mevaqorov kan de bal niet met de borst controleren. Qertisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qertisov schiet op doel. Qubtadov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Suvqatov speelt de bal door. So`zladginov rent richting de bal. Sakarov maakt een afschuwelijke overtreding. Sakarov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uzbekistan NT 66%, FC Mokoko 34%.
uzbekistan NT - FC Mokoko 2:0