Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiretas GREEN_BOYS_UNITED
52 Tactiek Pyramid
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
39.3 gemiddelde waardering 30.9
adequate Schieten good
weak Passen unsatisfactory
very good Verdedigen average


6e minuut.
Sellimi verovert de bal door een tackle van achteren. Sellimi geeft een hoge lob. Alloco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alloco haalt uit met een fantastische trap. Delgado Rueda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - GREEN_BOYS_UNITED 0:1

10e minuut.
Drafat rent richting de bal. Drafat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruz met de inworp. Uría geeft de bal voor. Selmo bokst de bal weg. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chiretas - GREEN_BOYS_UNITED 1:1

11e minuut.
Uría rent richting de bal. Seniuk begaat een overtreding. Uría is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viejo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cruz controleert de bal met de borst. Uría bereikt de bal nog maar net als eerste. Uría met een sublieme pass. Gandía is nu in balbezit. Gandía passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Uría geeft een hoge lob. Lahaye is nu in balbezit. López Ramos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Ramos krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uría verovert de bal door een tackle van achteren. Uría probeert naar een medespeler te passen. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gandía met een snelle inworp. Uría geeft de bal voor. Canal rent richting de bal. Canal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - GREEN_BOYS_UNITED 2:1

36e minuut.
Canal kopt de bal weg. Daar is Gandía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos schiet op doel. Haddadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Selmo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - GREEN_BOYS_UNITED 3:1

43e minuut.
Pérez Peña geeft de bal voor. Canal is nu in balbezit. Canal passt de bal zonder na te denken. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos haalt uit met een fantastische trap. Selmo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 32%, GREEN_BOYS_UNITED 68%.
Chiretas - GREEN_BOYS_UNITED 3:1

46e minuut.
Castedo komt het veld opgelopen. Vázquez Veiga komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Maradona-Lmaghrib geeft de bal voor. Lahaye rent richting de bal. Canal maakt een afschuwelijke overtreding. Canal krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Zahir rent richting de bal. Uría bereikt de bal nog maar net als eerste. Uría geeft een hoge lob. Canal is nu in balbezit. Canal geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. López Ramos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - GREEN_BOYS_UNITED 4:1

74e minuut.
Haddadi geeft een hoge lob. Uría rent richting de bal. Uría geeft een lange en hoge pass. Canal rent richting de bal. Canal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Majdi geeft een lange en hoge pass. Lahaye controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cruz neemt vlug de vrije trap. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiretas - GREEN_BOYS_UNITED 5:1

90e minuut.
Drafat bereikt de bal nog maar net als eerste. Drafat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gandía de bal. Canal rent richting de bal. Canal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiretas 35%, GREEN_BOYS_UNITED 65%.
Chiretas - GREEN_BOYS_UNITED 5:1