Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les beaufs FC Squadra Amaron
Normal Tactiek TN DH AH
43% Balbezit 57%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 44.4
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Praxedes heeft problemen om de bal te vangen. Praxedes geeft een lange en hoge pass. Sciancalepre kopt de bal weg. Ludźmierski heeft problemen om de bal te vangen. Ludźmierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:1

5e minuut.
Laplace rent richting de bal. Renaudin verovert de bal door een tackle van achteren. Renaudin probeert naar een medespeler te passen. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:2

13e minuut.
Barborinas geeft een hoge lob. Massot probeert de bal met de borst te controleren. Sciancalepre is nu in balbezit. Sciancalepre heeft problemen om de bal te vangen. Sciancalepre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:3

15e minuut.
Bell rent richting de bal. Bell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sciancalepre de bal. Sciancalepre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:4

18e minuut.
Bell onderschept slim de pass. Bell geeft de bal voor. Massot heeft problemen om de bal te vangen. Sciancalepre rent richting de bal. Sciancalepre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Laplace met de inworp. Roze rent richting de bal. Roze geeft een lange en hoge pass. Bell is nu in balbezit. Bell geeft een lange en hoge pass. Gasnier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ludźmierski is nu in balbezit. Leroux onderschept slim de pass. Leroux geeft een hoge lob. Barborinas probeert naar een medespeler te passen. Sciancalepre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vignaud verovert de bal door een tackle van achteren. Barborinas verovert de bal door een tackle van achteren. Barborinas geeft een hoge lob. Daar is Sciancalepre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sciancalepre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:5

29e minuut.
Jacquot passt de bal zonder na te denken. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell passt de bal zonder na te denken. Sciancalepre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciancalepre geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sciancalepre rent richting de bal. Sciancalepre passt de bal met de wreef. Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:6

33e minuut.
Daar is Guitton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski probeert naar een medespeler te passen. Sciancalepre rent richting de bal. Sciancalepre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:7

36e minuut.
Bell rent richting de bal. Bell met een sublieme pass. Klungelig pakt Sciancalepre de bal. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:8

38e minuut.
Vignaud rent richting de bal. Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Bell probeert naar een medespeler te passen. Sciancalepre rent richting de bal. Sciancalepre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:9

41e minuut.
Laplace rent richting de bal. Laplace geeft de bal voor. Barborinas speelt de bal door. Bell geeft een hoge lob. Ludźmierski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Vignaud verovert de bal door een tackle van achteren. Vignaud passt de bal in één keer door. Ludźmierski met een sublieme pass. Sciancalepre is nu in balbezit. Sciancalepre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Roze bereikt de bal nog maar net als eerste. Roze passt de bal in één keer door. Sciancalepre is nu in balbezit. Sciancalepre haalt uit met een fantastische trap. Gasnier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs FC 91%, Squadra Amaron 9%.
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:10

46e minuut.
Ludźmierski rent richting de bal. Ludźmierski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sciancalepre de bal. Sciancalepre draait met de bal, schiet en ... Gasnier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:11

47e minuut.
Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski met een sublieme pass. Bell is nu in balbezit. Bell geeft een lange en hoge pass. Sciancalepre springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Jacquot geeft de bal voor. Palev kopt de bal weg. Bell probeert naar een medespeler te passen. Sciancalepre is nu in balbezit. Sciancalepre met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:12

52e minuut.
Perès speelt de bal door. Drabis rent richting de bal. Drabis met een sublieme pass. Klungelig pakt Ludźmierski de bal. Ludźmierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bell probeert naar een medespeler te passen. Laplace rent richting de bal. Laplace haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Massot trapt de bal weg van het doel. Bell kopt de bal weg. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski geeft een lange en hoge pass. Sciancalepre krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Barborinas onderschept slim de pass. Barborinas heeft problemen om de bal te vangen. Barborinas passt de bal met de wreef. Ludźmierski rent richting de bal. Ludźmierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:13

64e minuut.
Bell kopt de bal weg. Barborinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barborinas geeft een hoge lob. Sciancalepre krijgt zijn hoofd ertegen. Gasnier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:14

65e minuut.
Jacquot is nu in balbezit. Jacquot geeft een lange en hoge pass. Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski geeft een lange en hoge pass. Sciancalepre springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:15

67e minuut.
Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski geeft een lange en hoge pass. Daar is Guitton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bell geeft een hoge lob. Ludźmierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Roze bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquot rent richting de bal. Jacquot passt de bal zonder na te denken. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roze is nu in balbezit. Roze passt de bal zonder na te denken. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Pujol de bal. Drabis speelt de bal door. Ludźmierski rent richting de bal. Ludźmierski schiet op doel. Gasnier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:16

79e minuut.
Palev geeft een lange en hoge pass. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell met een sublieme pass. Klungelig pakt Ludźmierski de bal. Ludźmierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Laplace onderschept slim de pass. Laplace geeft een hoge lob. Bell geeft een lange en hoge pass. Sciancalepre controleert de bal met de borst. Sciancalepre schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:17

86e minuut.
Drabis speelt de bal door. Bell speelt de bal door. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski geeft de bal voor. Sciancalepre krijgt zijn hoofd ertegen. Gasnier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sciancalepre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciancalepre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:18

88e minuut.
Vignaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Barborinas verovert de bal door een tackle van achteren. Barborinas probeert naar een medespeler te passen. Sciancalepre rent richting de bal. Sciancalepre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les beaufs FC 91%, Squadra Amaron 9%.
Les beaufs FC - Squadra Amaron 0:18