Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Next Step Chapao F.C
5-3-2 Tactiek paj222
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
34.6 gemiddelde waardering 39.4
adequate Schieten poor
average Passen adequate
average Verdedigen good


11e minuut.
Zúñiga probeert naar een medespeler te passen. Szarpak rent richting de bal. Szarpak geeft een hoge lob. Văn Lý bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Next Step - Chapao F.C 1:0

32e minuut.
Serna geeft een lange en hoge pass. Daar is García Villar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Zúñiga rent richting de bal. Zúñiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Szarpak rent richting de bal. Szarpak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt García Villar de bal. García Villar schiet op doel. Carrario maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Next Step 51%, Chapao F.C 49%.
Next Step - Chapao F.C 1:0

58e minuut.
Inworp. Megyebíró met de inworp. Gürol probeert naar een medespeler te passen. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Martinovici geeft de bal voor. Daar is Mojarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiśnicki rent richting de bal. Horta verovert de bal door een tackle van achteren. Horta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. García Villar onderschept slim de pass. García Villar passt de bal met de wreef. Serna bereikt de bal nog maar net als eerste. Serna geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beger komt het veld opgelopen. Filidei komt het veld opgelopen. Linares komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Next Step 56%, Chapao F.C 44%.
Next Step - Chapao F.C 1:0