Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KMSK Eksaarde CF Jurgisco
Normal Tactiek diamant
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 53
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 56.8
zwak Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Auwerx geeft de bal voor. Ilumin controleert de bal met de borst. Ilumin passt de bal in één keer door. Oostenbach rent richting de bal. Oostenbach draait met de bal, schiet en ... Van de Wiele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Van Hese is nu in balbezit. Ilumin rent richting de bal. Van Hese geeft de bal voor. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sonderveld heeft problemen om de bal te vangen. Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik schiet op doel. Van de Wiele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:1

3e minuut.
Van Hese speelt de bal door. Klungelig pakt Ropśnik de bal. Van Hese geeft de bal voor. Ilumin rent richting de bal. Ilumin draait met de bal, schiet en ... Van de Wiele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lourenco zal de hoekschop nemen. Ilumin rent richting de bal. Ilumin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:2

7e minuut.
Lourenco met een sublieme pass. Hopstok geeft een hoge lob. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik schiet op doel. Van de Wiele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lourenco neemt de hoekschop. Ropśnik springt en kopt de bal. Paal!

12e minuut.
Van Hese speelt de bal door. Oostenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Oostenbach passt de bal met de wreef. Daar is Van Hese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hese draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Van de Wiele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:3

15e minuut.
Van Hese rent richting de bal. Van Hese passt de bal zonder na te denken. Ilumin rent richting de bal. Ilumin schiet op doel. Van de Wiele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:4

15e minuut.
Van Hese speelt de bal door. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik met een sublieme pass. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Eben de bal onder controle te krijgen. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:5

19e minuut.
Renard speelt de bal door. Thys rent richting de bal. Ilumin verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:6

20e minuut.
Ropśnik passt de bal in één keer door. Ilumin is nu in balbezit. Auwerx bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin verovert de bal door een tackle van achteren. Ilumin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Van de Wiele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:7

23e minuut.
Hopstok probeert naar een medespeler te passen. Van Hese rent richting de bal. Van Hese passt de bal zonder na te denken. Daar is Ropśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Van de Wiele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oostenbach neemt de hoekschop. Ropśnik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Eben heeft problemen om de bal te vangen. Moreels is nu in balbezit. Moreels passt de bal met de wreef. Ilumin rent richting de bal. Ilumin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:8

27e minuut.
Van Hese onderschept slim de pass. Van Hese speelt de bal door. Lourenco probeert naar een medespeler te passen. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik schiet op doel. Van de Wiele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Van Hese kopt de bal weg. Daar is Ilumin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auwerx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Auwerx krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro passt de bal in één keer door. Van Hese speelt de bal door. Ilumin rent richting de bal. Ilumin schiet op doel. Van de Wiele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco passt de bal in één keer door. Eben heeft problemen om de bal te vangen. Ilumin rent richting de bal. Ilumin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:9

38e minuut.
Thys rent richting de bal. Thys passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Doll de bal onder controle te krijgen. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin draait met de bal, schiet en ... Van de Wiele bokst de bal weg.

41e minuut.
Lourenco is nu in balbezit. Lourenco geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Eben de bal onder controle te krijgen. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben passt de bal met de wreef. Oostenbach probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ropśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:10

45e minuut.
Van Hese speelt de bal door. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik passt de bal met de wreef. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMSK Eksaarde 81%, CF Jurgisco 19%.
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:11

46e minuut.
de Condé bereikt de bal nog maar net als eerste. de Condé passt de bal in één keer door. Sonderveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Sonderveld rent richting de bal. Van Hese rent richting de bal. Van Hese passt de bal in één keer door. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lourenco speelt de bal door. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin geeft een hoge lob. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:12

51e minuut.
Oostenbach speelt de bal door. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik speelt de bal door. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:13

52e minuut.
Daar is Thys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hese probeert naar een medespeler te passen. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Van de Wiele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:14

56e minuut.
Hopstok verovert de bal door een tackle van achteren. Hopstok geeft een lange en hoge pass. Oostenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Oostenbach geeft een hoge lob. Ilumin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Van de Wiele trapt de bal weg. Lourenco kopt de bal weg. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ilumin geeft een hoge lob. Van Hese kopt de bal weg. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik schiet op doel. Van de Wiele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:15

64e minuut.
Cortina passt de bal in één keer door. Oostenbach probeert naar een medespeler te passen. Eben is nu in balbezit. Ilumin verovert de bal door een tackle van achteren. Ilumin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van Hese is nu in balbezit. Ilumin rent richting de bal. Ilumin haalt uit met een fantastische trap. Van de Wiele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lourenco neemt de hoekschop. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:16

67e minuut.
Ropśnik passt de bal met de wreef. Lourenco heeft problemen om de bal te vangen. Lourenco speelt de bal door. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Auwerx is nu in balbezit. Piñeiro geeft een hoge lob. Sonderveld probeert de bal met de borst te controleren. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Guillou bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillou passt de bal met de wreef. Oostenbach geeft de bal voor. Daar is Ilumin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilumin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Van Hese geeft een lange en hoge pass. Eben probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Moreels de bal onder controle te krijgen. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:17

72e minuut.
Sonderveld met een sublieme pass. Moreels met een sublieme pass. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin haalt uit met een fantastische trap. Van de Wiele probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ilumin rent richting de bal. Ilumin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:18

74e minuut.
Oostenbach passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Van Hese de bal. Van Hese probeert naar een medespeler te passen. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:19

79e minuut.
Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Oostenbach geeft de bal voor. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Piñeiro met een sublieme pass. Eben probeert naar een medespeler te passen. Daar is Doll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Thys rent richting de bal. Piñeiro onderschept slim de pass. Piñeiro speelt de bal door. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:20

88e minuut.
Oostenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Oostenbach speelt de bal door. Ropśnik heeft problemen om de bal te vangen. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:21

89e minuut.
Van Hese speelt de bal door. Oostenbach met een sublieme pass. Klungelig pakt Ropśnik de bal. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Eben probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KMSK Eksaarde 88%, CF Jurgisco 12%.
KMSK Eksaarde - CF Jurgisco 0:22