Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-23 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Rex FFC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5039
Rex FFC Sempre Orzo
5-2-3 Tactiek Aro - 4-3-3
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 33.5
uitstekend Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Klungelig pakt Garašanin de bal. Ntegiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garašanin onderschept slim de pass. Garašanin geeft een lange en hoge pass. Rimanić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Garašanin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trică de bal onder controle te krijgen. Petranović rent richting de bal. Petranović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Sempre Orzo 1:0

10e minuut.
Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Klungelig pakt Morfonios de bal. Rimanić is nu in balbezit. Rimanić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chárry is nu in balbezit. Grzywna verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywna passt de bal met de wreef. Rimanić rent richting de bal. Rimanić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rimanić onderschept slim de pass. Chárry is nu in balbezit. Rimanić onderschept slim de pass. Rimanić geeft een hoge lob. Petranović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Sempre Orzo 2:0

18e minuut.
Oniṣoarã met een sublieme pass. Garašanin controleert de bal met de borst. Trică maakt een afschuwelijke overtreding. Trică krijgt een gele kaart.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oniṣoarã met een snelle inworp. Grzywna bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywna geeft een lange en hoge pass. Garašanin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rozhukaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntegiannis speelt de bal door. Garašanin rent richting de bal. Garašanin draait met de bal, schiet en ... Trâmbiţaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Larrañaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrañaga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Majkowski de bal onder controle te krijgen. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieniszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Oniṣoarã met een snelle inworp. Grzywna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petranović de bal. Rimanić rent richting de bal. Rimanić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Oniṣoarã heeft problemen om de bal te vangen. Dzieniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã maakt een afschuwelijke overtreding. Oniṣoarã krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kulaga probeert naar een medespeler te passen. Závodi rent richting de bal. Závodi geeft een lange en hoge pass. Bublica rent richting de bal. Bublica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Munnicki bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 47%, Sempre Orzo 53%.
Rex FFC - Sempre Orzo 2:0

64e minuut.
Oniṣoarã zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzywna kan de bal niet met de borst controleren. Grzywna geeft een hoge lob. Petranović heeft problemen om de bal te vangen. Petranović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Sempre Orzo 3:0

77e minuut.
Klungelig pakt Tautschnig de bal. Rimanić is nu in balbezit. Petranović is nu in balbezit. Petranović haalt uit met een fantastische trap. Trâmbiţaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rex FFC - Sempre Orzo 4:0

83e minuut.
Robles passt de bal met de wreef. Garašanin is nu in balbezit. Trică verovert de bal door een tackle van achteren. Trică speelt de bal door. Oniṣoarã geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Oniṣoarã geeft een hoge lob. Petranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petranović passt de bal in één keer door. Rimanić is nu in balbezit. Rimanić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rex FFC 49%, Sempre Orzo 51%.
Rex FFC - Sempre Orzo 4:0