Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-23 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Spartans Vindobona Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10763
Spartans Vindobona fortuna mb
defensivst Tactiek Erst Lig def
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.3 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Inworp. Jans met de inworp. Petzner is nu in balbezit. Petzner geeft een hoge lob. Schiesl springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zaha is nu in balbezit. Zaha geeft een hoge lob. Carabot geeft een hoge lob. Hernandez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Schiesl verovert de bal door een tackle van achteren. Schiesl passt de bal in één keer door. Schachner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gorni is nu in balbezit. Gorni geeft de bal voor. Monteil kopt de bal weg. Sunar rent richting de bal. Sunar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sunar springt en kopt de bal. Carabot met een sublieme pass. Daar is Uusmäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Biegajski geeft de bal voor. Reuter kopt de bal weg. Zaha kan de bal niet met de borst controleren. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inler met een sublieme pass. Sunar is nu in balbezit. Daar is Sunar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteil is nu in balbezit. Monteil haalt uit met een fantastische trap. Frank bokst de bal weg.

38e minuut.
Jans onderschept slim de pass. Sz. Kovács onderschept slim de pass. Sz. Kovács geeft een lange en hoge pass. Monteil bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteil schiet op doel. Frank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carabot heeft problemen om de bal te vangen. Monteil bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - fortuna mb 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 52%, fortuna mb 48%.
Spartans Vindobona - fortuna mb 1:0

46e minuut.
Pankratz is nu in balbezit. Pankratz geeft een hoge lob. Reuter kopt de bal weg. Hernandez rent richting de bal. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Petzner geeft een hoge lob. Pankratz speelt de bal door. Schiesl heeft problemen om de bal te vangen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez schiet op doel. Raphael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Gorni geeft een hoge lob. Daar is Uusmäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteil bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteil schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Schiesl is nu in balbezit. Gorni onderschept slim de pass. Gorni speelt de bal door. Monteil bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inler heeft problemen om de bal te vangen. Pankratz rent richting de bal. Pankratz passt de bal met de wreef. Reuter is nu in balbezit. Reuter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Schachner passt de bal zonder na te denken. Pankratz heeft problemen om de bal te vangen. Inler speelt de bal door. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Streit bereikt de bal nog maar net als eerste. Streit geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonamici met de inworp. Buzea speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Streit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pankratz geeft de bal voor. Reuter kan de bal niet met de borst controleren. Reuter draait met de bal, schiet en ... Raphael bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 58%, fortuna mb 42%.
Spartans Vindobona - fortuna mb 1:0