Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-02 08:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group B
  • Stadion: One Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 28375
New Zealand U21 Danmark U21
T4213 Tactiek 4-5-1 rugby
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
45.1 gemiddelde waardering 51.2
average Schieten solid
adequate Passen solid
very good Verdedigen solid


16e minuut.
Boldt rent richting de bal. Boldt passt de bal zonder na te denken. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boldt zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bramming springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Danmark U21 0:1

19e minuut.
Knight zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berry geeft de bal voor. Hartvigsen verovert de bal door een tackle van achteren. Harvey is nu in balbezit. Harvey geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hartvigsen is nu in balbezit. Hartvigsen geeft een lange en hoge pass. Berry met een sublieme pass. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos schiet op doel. Hvidt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 58%, Danmark U21 42%.
New Zealand U21 - Danmark U21 0:1

54e minuut.
Berry rent richting de bal. Lund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cole zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Knight geeft de bal voor. Hvidt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Doeltrap. Ramsay komt het veld opgelopen. Harrison komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hartvigsen kopt de bal weg. Boldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldt passt de bal met de wreef. Bramming rent richting de bal. Bramming draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Buitenspel voor Cole. Goede buitenspelval van de verdediging. O`Brien komt het veld opgelopen. Hartvigsen neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Boldt de bal. Boldt met een sublieme pass. Bramming rent richting de bal. Bramming haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cooper bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boldt neemt de hoekschop. Bramming speelt de bal door. Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Cooper trapt de bal weg. Axis kopt de bal weg. Arnoldsen geeft een lange en hoge pass. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ramsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsay geeft een lange en hoge pass. Daar is Krogsgård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harrison is nu in balbezit. Harrison schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Lund rent richting de bal. Lund passt de bal in één keer door. Krogsgård is nu in balbezit. Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn schiet op doel. Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 72%, Danmark U21 28%.
New Zealand U21 - Danmark U21 0:1