Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Danmark U21 New Zealand U21
hard wood(y) Tactiek T5212
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Koch-Hansen geeft de bal voor. Boldt rent richting de bal. Boldt passt de bal zonder na te denken. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming draait met de bal, schiet en ... Knowles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Hvidt trapt de bal weg van het doel. Cole kopt de bal weg. Daar is O`Brien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bramming rent richting de bal. Bramming haalt uit met een fantastische trap. Knowles bokst de bal weg.

27e minuut.
Smedtoft Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Smedtoft Jensen geeft een hoge lob. Dodson rent richting de bal. Bramming verovert de bal door een tackle van achteren. Bramming schiet op doel. Knowles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Krogsgård is nu in balbezit. Krogsgård geeft een hoge lob. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - New Zealand U21 1:0

32e minuut.
Boldt passt de bal met de wreef. Bramming is nu in balbezit. Bramming passt de bal met de wreef. Kloster rent richting de bal. Kloster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 55%, New Zealand U21 45%.
Danmark U21 - New Zealand U21 1:0

46e minuut.
Axis komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dempsey komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Harvey rent richting de bal. Bramming verovert de bal door een tackle van achteren. McKinnon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bramming raakt geblesseerd tijdens het duel. Bramming legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Arvhage geeft een lange en hoge pass. Kloster kopt de bal weg. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming schiet op doel. Dempsey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Danmark U21 - New Zealand U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danmark U21 58%, New Zealand U21 42%.
Danmark U21 - New Zealand U21 2:0