Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-04 08:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group B
  • Stadion: One Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 28453
New Zealand U21 Kenya U21
4 3 3* Tactiek 523
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
47.7 gemiddelde waardering 49
good Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Koech rent richting de bal. Harvey onderschept slim de pass. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Kenya U21 0:1

9e minuut.
Gichonga kopt de bal weg. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawksbey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hawksbey krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Harrison kopt de bal weg. Klungelig pakt Kirop de bal. Vlahos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Korir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Kenya U21 1:1

16e minuut.
Kitutele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitutele geeft een lange en hoge pass. Daar is Hawksbey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ukiru met een sublieme pass. Koech rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knight. Knight krijgt een gele kaart. Berry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ottley komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Buitenspel voor Lynch. Goede buitenspelval van de verdediging. Dempsey komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 52%, Kenya U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Kenya U21 1:1

53e minuut.
Kirop neemt vlug de vrije trap. Harvey kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dodson de bal onder controle te krijgen. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Harrison geeft de bal voor. Ngugi heeft problemen om de bal te vangen. Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos draait met de bal, schiet en ... Korir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Matiku is nu in balbezit. Knight onderschept slim de pass. Knight geeft een hoge lob. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ukiru passt de bal zonder na te denken. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Knight is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 54%, Kenya U21 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Kenya U21 1:1