Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-16 08:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group B
  • Stadion: One Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 45400
New Zealand U21 México U21
T5212 Tactiek 4-4-2
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
45.9 gemiddelde waardering 54.1
average Schieten solid
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Clemente kopt de bal weg. Mascorro rent richting de bal. Harvey rent richting de bal. Mascorro verovert de bal door een tackle van achteren. Mascorro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esquivel met de inworp. Padrón is nu in balbezit. Padrón geeft een lange en hoge pass. Mascorro krijgt zijn hoofd ertegen. Cooper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt McKinnon de bal. Cooper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Esquivel speelt de bal door. Clemente is nu in balbezit. Clemente geeft een hoge lob. Mascorro rent richting de bal. Mascorro draait met de bal, schiet en ... Cooper bokst de bal weg.

34e minuut.
McKinnon is nu in balbezit. Dominguez onderschept slim de pass. Dominguez met een sublieme pass. Mascorro rent richting de bal. Mascorro haalt uit met een fantastische trap. Cooper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 60%, México U21 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - México U21 0:0

46e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Klungelig pakt Padrón de bal. Padrón speelt de bal door. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Padrón is nu in balbezit. Padrón passt de bal zonder na te denken. Mascorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascorro draait met de bal, schiet en ... Cooper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - México U21 0:1

57e minuut.
Padrón kopt de bal weg. Daar is Dodson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente schiet op doel. Cooper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - México U21 0:2

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Borgetti komt het veld opgelopen. Martínez komt het veld opgelopen. Galindo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Galindo rent richting de bal. Galindo passt de bal zonder na te denken. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
McKinnon rent richting de bal. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez rent richting de bal. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
López speelt de bal door. Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez is nu in balbezit. Martínez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - México U21 0:3

76e minuut.
Ramsay komt het veld opgelopen. Viertal komt het veld opgelopen.

84e minuut.
López rent richting de bal. López geeft een lange en hoge pass. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 56%, México U21 44%.
New Zealand U21 - México U21 0:3