Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
México U21 New Zealand U21
5-3-2 Tactiek T4213
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
49.9 gemiddelde waardering 48.7
good Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel passt de bal met de wreef. Mascorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascorro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - New Zealand U21 1:0

13e minuut.
Mascorro onderschept slim de pass. Dodson rent richting de bal. Mascorro verovert de bal door een tackle van achteren. Mascorro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - New Zealand U21 2:0

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Knowles niet meer kan verder spelen. Cooper komt het veld opgelopen.

17e minuut.
López geeft de bal voor. Inworp. Cole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berry geeft de bal voor. Valle heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Balam geeft een lange en hoge pass. Dodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui verovert de bal door een tackle van achteren. Mascorro is nu in balbezit. Mascorro schiet op doel. Cooper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Padrón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Mascorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascorro schiet op doel. Cooper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Balam met een sublieme pass. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo geeft een hoge lob. Toxqui rent richting de bal. Toxqui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 45%, New Zealand U21 55%.
México U21 - New Zealand U21 2:0

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Harrison stond buitenspel. Esquivel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Toxqui rent richting de bal. Toxqui draait met de bal, schiet en ... Cooper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - New Zealand U21 3:0

60e minuut.
Inworp. Viertal komt het veld opgelopen. Lynch komt het veld opgelopen. Pineda komt het veld opgelopen. Maduro komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Esquivel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Mascorro rent richting de bal. Mascorro draait met de bal, schiet en ... Cooper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - New Zealand U21 4:0

67e minuut.
Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry passt de bal met de wreef. Mascorro is nu in balbezit. Mascorro haalt uit met een fantastische trap. Cooper maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - New Zealand U21 5:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbosa komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Berry kopt de bal weg. Hawksbey heeft problemen om de bal te vangen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pineda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Cooper bokst de bal weg. Barbosa is nu in balbezit. Barbosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - New Zealand U21 6:0

74e minuut.
Padrón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dodson. Padrón raakt geblesseerd tijdens het duel. Galindo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barbosa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - New Zealand U21 7:0

79e minuut.
Cole geeft een hoge lob. Klungelig pakt Padrón de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berry. Berry krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Esquivel rent richting de bal. Esquivel passt de bal zonder na te denken. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Cooper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - New Zealand U21 8:0

84e minuut.
Barbosa kan de bal niet met de borst controleren. Viertal is nu in balbezit. Pineda onderschept slim de pass. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mondragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón geeft een hoge lob. Hawksbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Barbosa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
México U21 - New Zealand U21 9:0

87e minuut.
Esquivel geeft een lange en hoge pass. Barbosa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dodson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Esquivel probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Barbosa stond buitenspel. Harvey maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Knight kopt de bal weg. Urbina heeft problemen om de bal te vangen. Del Angel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México U21 46%, New Zealand U21 54%.
México U21 - New Zealand U21 9:0