Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polska U21 New Zealand U21
4-2-2-2 Tactiek Test 3
53% Balbezit 47%
15% Spel op eigen helft 85%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
56.4 gemiddelde waardering 44.8
formidable Schieten average
very good Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Klungelig pakt Mamet de bal. Mamet passt de bal met de wreef. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy onderschept slim de pass. Małolepszy haalt uit met een fantastische trap. Cooper bokst de bal weg.

8e minuut.
Mamet geeft een hoge lob. Małolepszy kan de bal niet met de borst controleren. Harvey is nu in balbezit. Mamet geeft de bal voor. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - New Zealand U21 1:0

17e minuut.
Wolny met een sublieme pass. Żulewski rent richting de bal. Żulewski passt de bal met de wreef. Mamet geeft een hoge lob. Małolepszy springt en kopt de bal. Cooper bokst de bal weg.

22e minuut.
Żulewski met een sublieme pass. Mamet is nu in balbezit. Mamet geeft een hoge lob. Małolepszy rent richting de bal. Małolepszy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ottley speelt de bal door. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuśmierzak krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski geeft een hoge lob. Folta kopt de bal weg. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bączyk geeft de bal voor. Żulewski rent richting de bal. Żulewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Małolepszy de bal. Małolepszy haalt uit met een fantastische trap. Cooper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Żulewski passt de bal met de wreef. Ottley bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy onderschept slim de pass. Małolepszy draait met de bal, schiet en ... Dodson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska U21 14%, New Zealand U21 86%.
Polska U21 - New Zealand U21 1:0

51e minuut.
Harrison controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Składak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey geeft een lange en hoge pass. Wolny is nu in balbezit. Wolny geeft de bal voor. Składak springt en kopt de bal. Cooper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Hawksbey neemt vlug de vrije trap. Bączyk rent richting de bal. Bączyk geeft een lange en hoge pass. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Folta met een snelle inworp. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Żulewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kuńczak komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiełpiński komt het veld opgelopen. Harvey met de inworp. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak onderschept slim de pass. Kuńczak geeft een lange en hoge pass. Składak maakt een snoekduik en kopt de bal. Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Kuńczak onderschept slim de pass. Dodson verovert de bal door een tackle van achteren. Dodson passt de bal met de wreef. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. Cooper bokst de bal weg.

70e minuut.
Kuńczak met een snelle inworp. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski geeft de bal voor. Kiełpiński krijgt zijn hoofd ertegen. Cooper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - New Zealand U21 2:0

73e minuut.
Cole is nu in balbezit. Ottley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottley speelt de bal door. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Doeltrap. O`Brien komt het veld opgelopen. Ramsay komt het veld opgelopen. Mika komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Harvey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuńczak rent richting de bal. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel. Cooper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - New Zealand U21 3:0

78e minuut.
Składak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dodson de bal. Żulewski is nu in balbezit. Żulewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rybicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dodson de bal. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel. Cooper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Składak de bal. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński schiet op doel. Cooper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska U21 16%, New Zealand U21 84%.
Polska U21 - New Zealand U21 3:0