Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-21 08:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group B
  • Stadion: One Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 52669
New Zealand U21 Polska U21
4312jos Tactiek 4-3-3 HW
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
46.8 gemiddelde waardering 62.3
adequate Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Daar is Sułowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułowski geeft een hoge lob. Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. Knowles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Polska U21 0:1

28e minuut.
Banach geeft de bal voor. Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga met een sublieme pass. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Łodyga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mamet de bal. Mamet geeft een lange en hoge pass. Składak maakt een snoekduik en kopt de bal. Knowles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Wąsowski onderschept slim de pass. Wąsowski passt de bal met de wreef. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak schiet op doel. Knowles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Polska U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 77%, Polska U21 23%.
New Zealand U21 - Polska U21 0:2

49e minuut.
Harvey geeft de bal voor. Inworp. Niedziułka met de inworp. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Szczodrowski springt en kopt de bal. Knowles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małolepszy komt het veld opgelopen. Kuńczak komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. O`Brien komt het veld opgelopen. Kiełpiński komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Niedziułka speelt de bal door. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski geeft een hoge lob. Harrison kopt de bal weg. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Rybicki is nu in balbezit. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Dodson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel. Knowles bokst de bal weg. Małolepszy is nu in balbezit. Małolepszy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Knight met een sublieme pass. Daar is Wąsowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziułka speelt de bal door. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy haalt uit met een fantastische trap. Knowles bokst de bal weg.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lynch komt het veld opgelopen. Mika komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Dodson speelt de bal door. Kuńczak is nu in balbezit. Kuńczak passt de bal met de wreef. Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Małolepszy schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kuńczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

84e minuut.
Niedziułka met een snelle inworp. Daar is Rybicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight met een sublieme pass. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Polska U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 69%, Polska U21 31%.
New Zealand U21 - Polska U21 0:3