Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-30 08:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group B
  • Stadion: One Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16738
New Zealand U21 Costa Rica U21
4312jos Tactiek U20
42% Balbezit 58%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 45.4
adequate Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Ignacio onderschept slim de pass. Ottley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignacio begaat een overtreding. Ignacio krijgt een gele kaart.

20e minuut.
McKinnon geeft een hoge lob. Buitenspel voor Vlahos. Goede buitenspelval van de verdediging. Kikut maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jacobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobo haalt uit met een fantastische trap. Cooper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacayo is nu in balbezit. Lacayo geeft de bal voor. Harvey kopt de bal weg. Knight geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ottley rent richting de bal. Cole speelt de bal door. Harrison rent richting de bal. Harrison met een sublieme pass. Lacayo onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Costa Rica U21 1:0

45e minuut.
Vlahos is nu in balbezit. Harrison is nu in balbezit. Collado verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahos is nu in balbezit. Vlahos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 44%, Costa Rica U21 56%.
New Zealand U21 - Costa Rica U21 1:0

47e minuut.
Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Cole met de inworp. Knight geeft een lange en hoge pass. Harrison krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Vlahos speelt de bal door. Harrison rent richting de bal. Arce is nu in balbezit. Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Harrison schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Arce passt de bal met de wreef. Canda rent richting de bal. Canda passt de bal zonder na te denken. Jacobo rent richting de bal. Jacobo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Ramsay komt het veld opgelopen. Mika komt het veld opgelopen. O`Brien komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 46%, Costa Rica U21 54%.
New Zealand U21 - Costa Rica U21 1:0