Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daehan Minguk U21 Bulgaria U21
s1 Tactiek Sakartvelo
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.8 gemiddelde waardering 48.3
matig Schieten uitstekend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Yanev rent richting de bal. Yanev passt de bal met de wreef. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iochev draait met de bal, schiet en ... Lee-Gui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:1

6e minuut.
Yang-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Cheng geeft de bal voor. Kaundjiev met een sublieme pass. Iochev is nu in balbezit. Iochev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Yang-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov probeert naar een medespeler te passen. Iochev heeft problemen om de bal te vangen. Iochev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kuzmanov met een sublieme pass. Daar is Yanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanev geeft de bal voor. Iochev rent richting de bal. Iochev draait met de bal, schiet en ... Lee-Gui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Han-Kon bereikt de bal nog maar net als eerste. Iochev onderschept slim de pass. Iochev met een sublieme pass. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kuzmanov onderschept slim de pass. Kuzmanov geeft een hoge lob. Bum-Joon kopt de bal weg. Iochev rent richting de bal. Iochev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kuzmanov geeft een lange en hoge pass. Lee-Gui speelt de bal door. Kaundjiev kopt de bal weg. Spirov is nu in balbezit. Spirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wang-Kwo rent richting de bal. Wang-Kwo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kaundjiev de bal. Kaundjiev geeft een hoge lob. Iochev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:2

22e minuut.
Bum-Joon geeft de bal voor. Yanev speelt de bal door. Klungelig pakt Wang-Kwo de bal. Yanev onderschept slim de pass. Yanev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bum-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bum-Joon geeft een lange en hoge pass. Geranski kopt de bal weg. Kaundjiev is nu in balbezit. Kaundjiev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Iochev is nu in balbezit. Spirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Iochev rent richting de bal. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap. Lee-Gui bokst de bal weg. Yanev is nu in balbezit. Yong-Do is nu in balbezit. Yanev verovert de bal door een tackle van achteren. Yanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:3

30e minuut.
Hristov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaundjiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaundjiev passt de bal in één keer door. Daar is Yanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:4

35e minuut.
Spirov verovert de bal door een tackle van achteren. Yanev is nu in balbezit. Iochev is nu in balbezit. Iochev schiet op doel. Lee-Gui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:5

37e minuut.
Gadzhev onderschept slim de pass. Gadzhev met een sublieme pass. Klungelig pakt Iochev de bal. Spirov rent richting de bal. Spirov schiet op doel. Lee-Gui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Jee-Son rent richting de bal. Jee-Son passt de bal in één keer door. Yang-Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirov onderschept slim de pass. Spirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 84%, Bulgaria U21 16%.
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:5

46e minuut.
Hristov geeft een lange en hoge pass. Spirov probeert de bal aan de voet te houden. Spirov passt de bal in één keer door. Iochev is nu in balbezit. Iochev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Bum-Joon passt de bal met de wreef. Kaundjiev probeert naar een medespeler te passen. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iochev haalt uit met een fantastische trap. Lee-Gui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:6

52e minuut.
Gadzhev met een sublieme pass. Iochev is nu in balbezit. Iochev passt de bal in één keer door. Spirov rent richting de bal. Spirov schiet op doel. Lee-Gui bokst de bal weg. Iochev is nu in balbezit. Iochev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:7

54e minuut.
Wang-Kwo is nu in balbezit. Kuzmanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzmanov probeert naar een medespeler te passen. Yanev rent richting de bal. Yanev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Hristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristov geeft een hoge lob. Iochev kan de bal niet met de borst controleren. Iochev geeft een lange en hoge pass. Kuzmanov geeft een hoge lob. Lee-Gui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iochev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:8

57e minuut.
Gadzhev geeft een lange en hoge pass. Spirov is nu in balbezit. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iochev schiet op doel. Lee-Gui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:9

58e minuut.
Jee-Son probeert naar een medespeler te passen. Amakato is nu in balbezit. Iochev onderschept slim de pass. Iochev draait met de bal, schiet en ... Lee-Gui bokst de bal weg.

59e minuut.
Kaundjiev met een sublieme pass. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea speelt de bal door. Yanev rent richting de bal. Yanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:10

65e minuut.
Inworp. Ralev komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Skenderov onderschept slim de pass. Skenderov geeft de bal voor. Yanev kopt de bal weg. Ralev is nu in balbezit. Ralev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kaundjiev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ralev de bal. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iochev schiet op doel. Lee-Gui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:11

68e minuut.
Skenderov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaundjiev de bal. Geranski is nu in balbezit. Geranski geeft een lange en hoge pass. Iochev kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Doeltrap. Kiselov komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Wang-Kwo met een sublieme pass. Wang-Kwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Kwo passt de bal in één keer door. Kiselov rent richting de bal. Kiselov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov onderschept slim de pass. Kuzmanov probeert naar een medespeler te passen. Ralev rent richting de bal. Ralev draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wang-Kwo probeert naar een medespeler te passen. Kuzmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzmanov geeft een lange en hoge pass. Kiselov rent richting de bal. Kiselov schiet op doel. Lee-Gui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:12

78e minuut.
Kiselov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiselov geeft een lange en hoge pass. Yong-Do controleert de bal met de borst. Ralev is nu in balbezit. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiselov verovert de bal door een tackle van achteren. Bum-Joon rent richting de bal. Yanev verovert de bal door een tackle van achteren. Yanev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:13

87e minuut.
Yanev heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Cheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yanev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuzmanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kiselov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kushev rent richting de bal. Kushev geeft een hoge lob. Yanev kopt de bal weg. Ralev rent richting de bal. Ralev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Amakato kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Geranski de bal onder controle te krijgen. Kuzmanov geeft een lange en hoge pass. Ralev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Kaundjiev geeft de bal voor. Yang-Cheng heeft problemen om de bal te vangen. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralev is nu in balbezit. Ralev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daehan Minguk U21 85%, Bulgaria U21 15%.
Daehan Minguk U21 - Bulgaria U21 0:13