Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-20 20:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Penesy Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7985
FC Penesy Escola Warszawa
Taktyka_DEF Tactiek 541a
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 49.7
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Héðinnsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maldonado met de inworp. Stelea geeft de bal voor. Ayverdi springt en kopt de bal. Murat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Maldonado passt de bal zonder na te denken. Stelea is nu in balbezit. Stelea geeft een lange en hoge pass. Ayverdi maakt een snoekduik en kopt de bal. Murat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - Escola Warszawa 0:1

31e minuut.
Stelea is nu in balbezit. Héðinnsson is nu in balbezit. Stelea onderschept slim de pass. Stelea geeft de bal voor. Ayverdi springt en kopt de bal. Murat bokst de bal weg.

32e minuut.
Wark-Meister geeft de bal voor. Buczyński heeft problemen om de bal te vangen. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi haalt uit met een fantastische trap. Murat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - Escola Warszawa 0:2

33e minuut.
Tasić heeft problemen om de bal te vangen. Tasić met een sublieme pass. Héðinnsson rent richting de bal. Ayverdi is nu in balbezit. Ayverdi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Tasić onderschept slim de pass. Tasić passt de bal zonder na te denken. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kotvald is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Penesy - Escola Warszawa 1:2

38e minuut.
Wark-Meister rent richting de bal. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotvald. Kotvald krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczyński onderschept slim de pass. Buczyński met een sublieme pass. Imrik heeft problemen om de bal te vangen. Imrik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Marga heeft problemen om de bal te vangen. Chałas is nu in balbezit. Marga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Penesy 53%, Escola Warszawa 47%.
FC Penesy - Escola Warszawa 1:2

48e minuut.
Tasić speelt de bal door. Marga kan de bal niet met de borst controleren. Tasić is nu in balbezit. Marga is nu in balbezit. Tasić geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Imrik geeft een lange en hoge pass. Wichorowski kopt de bal weg. Chałas kan de bal niet met de borst controleren. Marga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marga geeft een hoge lob. Paal!

63e minuut.
Imrik geeft de bal voor. Daar is Wichorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotvald is nu in balbezit. Kotvald schiet op doel. Chao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Penesy - Escola Warszawa 2:2

75e minuut.
Daar is Chałas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marga rent richting de bal. Imrik is nu in balbezit. Imrik geeft de bal voor. Kotvald maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chao trapt de bal weg. Maldonado rent richting de bal. Imrik begaat een overtreding. Imrik krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Albański kopt de bal weg. Kotvald bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkosz is nu in balbezit. Kotvald verovert de bal door een tackle van achteren. Kotvald haalt uit met een fantastische trap. Chao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Albański geeft de bal voor. Fernández Hernández probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ayverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayverdi draait met de bal, schiet en ... Murat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Penesy 44%, Escola Warszawa 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Penesy - Escola Warszawa 2:2