Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS_Rozbark Bytom (L)
PLATINUM Tactiek 4-3-1-2
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
62.5 gemiddelde waardering 72.6
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Milota raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quang Tú komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Hyon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ambrozik. Hyon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quang Tú met een snel genomen vrije trap. Lorsen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pajęcki de bal onder controle te krijgen. Hyon is nu in balbezit. Hyon schiet op doel. Guilló verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kairath verovert de bal door een tackle van achteren. Kairath probeert naar een medespeler te passen. Mirtsos speelt de bal door. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. Guilló verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Hamon geeft een lange en hoge pass. Sucigan rent richting de bal. Traoré legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Traoré krijgt een gele kaart. Sucigan raakt geblesseerd tijdens het duel. Encuţescu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Traoré is nu in balbezit. Scarpinelli is nu in balbezit. Scarpinelli passt de bal zonder na te denken. Hyon is nu in balbezit. Hyon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Scarpinelli probeert naar een medespeler te passen. Mirtsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk rent richting de bal. Lorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Lorsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pedras geeft een hoge lob. Inworp. Glasmanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen schiet op doel. Guilló probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS_Rozbark Bytom 67%, (L) 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS_Rozbark Bytom - (L) 0:0

46e minuut.
Chitilyan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mirtsos passt de bal met de wreef. Scarpinelli is nu in balbezit. Scarpinelli probeert naar een medespeler te passen. Chitilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitilyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Glasmanis geeft een hoge lob. Kairath rent richting de bal. Encuţescu onderschept slim de pass. Sucigan rent richting de bal. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pedras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS_Rozbark Bytom - (L) 1:0

78e minuut.
Chitilyan speelt de bal door. Klungelig pakt Mirtsos de bal. Mirtsos geeft een hoge lob. Chitilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitilyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kairath geeft een hoge lob. Inworp. Heuvel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miciun geeft een lange en hoge pass. Sucigan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS_Rozbark Bytom - (L) 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS_Rozbark Bytom 63%, (L) 37%.
GKS_Rozbark Bytom - (L) 2:0