Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Leśnica Furia Kołobrzeg
Co do1 Tactiek o_V2P
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
61.2 gemiddelde waardering 61.7
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


12e minuut.
Inworp. Səfəroğlu met een snelle inworp. de Paiva Júnior geeft een lange en hoge pass. Morčev is nu in balbezit. Morčev schiet op doel. Kogut bokst de bal weg.

17e minuut.
Řapík kan de bal niet met de borst controleren. Wenden geeft een hoge lob. Aznavour probeert naar een medespeler te passen. Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Panukevich bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Furia Kołobrzeg 1:0

19e minuut.
Kostadinov passt de bal in één keer door. Aznavour rent richting de bal. Řapík rent richting de bal. Řapík geeft de bal voor. Kostadinov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Herlevi kopt de bal weg. Cassitto rent richting de bal. Cassitto passt de bal zonder na te denken. Daar is Kostadinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Downing rent richting de bal. Downing haalt uit met een fantastische trap. Panukevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Furia Kołobrzeg 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 33%, Furia Kołobrzeg 67%.
TS Leśnica - Furia Kołobrzeg 2:0

55e minuut.
Gołuch geeft de bal voor. Səfəroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Rudjito begaat een overtreding. Rudjito krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Torgyán rent richting de bal. de Paiva Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Torgyán bereikt de bal nog maar net als eerste. Torgyán draait met de bal, schiet en ... Kogut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - Furia Kołobrzeg 2:1

69e minuut.
Kogut maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Řapík kopt de bal weg. Kostadinov is nu in balbezit. Cierkos is nu in balbezit. Cierkos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Downing raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łyko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 42%, Furia Kołobrzeg 58%.
TS Leśnica - Furia Kołobrzeg 2:1