Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-13 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: Legion Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10676
Legion OUSHI
vvvvv Tactiek D!DD
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 55.3
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairelles verovert de bal door een tackle van achteren. Báč speelt de bal door. Šekuljica is nu in balbezit. Šekuljica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - OUSHI 0:1

10e minuut.
Andrikopoulos met een snelle inworp. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz met een sublieme pass. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu haalt uit met een fantastische trap. Boddin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Maliszewski kopt de bal weg. Sanz rent richting de bal. Sanz passt de bal in één keer door. Tallo rent richting de bal. Tallo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Minh Phương probeert naar een medespeler te passen. Cila is nu in balbezit. Cila met een sublieme pass. Calafiore is nu in balbezit. Calafiore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tallo probeert naar een medespeler te passen. Câţanu is nu in balbezit. Veuillet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Câţanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Câţanu kan niet meer verder spelen. Grygo komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Cila heeft problemen om de bal te vangen. Cila geeft de bal voor. Šekuljica is nu in balbezit. Šekuljica draait met de bal, schiet en ... Vestervig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vörös kan de bal niet met de borst controleren. Šekuljica bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekuljica schiet op doel. Vestervig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - OUSHI 0:2

34e minuut.
Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Vairelles onderschept slim de pass. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - OUSHI 1:2

36e minuut.
Tallo passt de bal met de wreef. Daar is Grygo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Minh Phương zijn tegenspeler op de grond. Minh Phương krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Wojciulewicz met een sublieme pass. Vairelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo verovert de bal door een tackle van achteren. Grygo draait met de bal, schiet en ... Boddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion - OUSHI 2:2

45e minuut.
Daar is Ludwiczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calafiore rent richting de bal. Ludwiczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ludwiczak krijgt een gele kaart. Calafiore is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minh Phương met een snel genomen vrije trap. Šekuljica is nu in balbezit. Šekuljica draait met de bal, schiet en ... Vestervig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 34%, OUSHI 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion - OUSHI 2:2

48e minuut.
Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Grygo rent richting de bal. Vairelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo verovert de bal door een tackle van achteren. Grygo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Alemdar rent richting de bal. Alemdar met een sublieme pass. Tallo rent richting de bal. Tallo haalt uit met een fantastische trap. Boddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - OUSHI 3:2

69e minuut.
Tallo onderschept slim de pass. Tallo draait met de bal, schiet en ... Vairelles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Castelvecc de bal onder controle te krijgen. Alemdar rent richting de bal. Alemdar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grygo is nu in balbezit. Grygo haalt uit met een fantastische trap. Boddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - OUSHI 4:2

74e minuut.
Klungelig pakt Sanz de bal. Sanz probeert naar een medespeler te passen. Alemdar is nu in balbezit. Alemdar haalt uit met een fantastische trap. Grygo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Andrikopoulos passt de bal in één keer door. Castelvecc onderschept slim de pass. Tallo is nu in balbezit. Tallo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wojciulewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Tallo de bal. Tallo passt de bal met de wreef. Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - OUSHI 5:2

79e minuut.
Kupcik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 29%, OUSHI 71%.
Legion - OUSHI 5:2