Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Pablo Orły Otwocka
Mineiro 2 bar Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 21.3
good Schieten average
average Passen weak
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Merkiewski rent richting de bal. Tadevosyan onderschept slim de pass. Tadevosyan probeert naar een medespeler te passen. Medrano heeft problemen om de bal te vangen. Medrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Orły Otwocka 1:0

7e minuut.
Strojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strojnowski passt de bal zonder na te denken. Piekański rent richting de bal. Medrano verovert de bal door een tackle van achteren. Medrano haalt uit met een fantastische trap. Pracki bokst de bal weg.

11e minuut.
Adessi verovert de bal door een tackle van achteren. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan passt de bal met de wreef. Medrano is nu in balbezit. Medrano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tadevosyan passt de bal in één keer door. Medrano is nu in balbezit. Medrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Małkiewicz is nu in balbezit. Tognarelli onderschept slim de pass. Tognarelli probeert naar een medespeler te passen. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan passt de bal zonder na te denken. Szwarc met een sublieme pass. Medrano kan de bal niet met de borst controleren. Medrano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ziemniak geeft de bal voor. Piekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano verovert de bal door een tackle van achteren. Medrano haalt uit met een fantastische trap. Pracki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Orły Otwocka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 28%, Orły Otwocka 72%.
FC Sao Pablo - Orły Otwocka 2:0

48e minuut.
Inworp. São Paulino met de inworp. Jakubczyk is nu in balbezit. Tadevosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tadevosyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Merkiewski de bal. Medrano rent richting de bal. Medrano passt de bal zonder na te denken. Tadevosyan heeft problemen om de bal te vangen. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Jakubczyk de bal. Wyrzykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. São Paulino verovert de bal door een tackle van achteren. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pracki met een harde bal richting middenveld. Tognarelli kopt de bal weg. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Piekański is nu in balbezit. Piekański passt de bal met de wreef. Medrano is nu in balbezit. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Wyrzykowski is nu in balbezit. Ziemniak onderschept slim de pass. Ziemniak passt de bal met de wreef. Medrano rent richting de bal. Medrano draait met de bal, schiet en ... Pracki bokst de bal weg. Daar is Szwarc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Orły Otwocka 3:0

59e minuut.
Daar is Wyrzykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medrano onderschept slim de pass. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano rent richting de bal. Medrano schiet op doel. Pracki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Tadevosyan rent richting de bal. Medrano rent richting de bal. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano is nu in balbezit. Medrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan met een sublieme pass. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano draait met de bal, schiet en ... Pracki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Orły Otwocka 4:0

65e minuut.
Wyrzykowski passt de bal in één keer door. Strojnowski is nu in balbezit. Strojnowski passt de bal met de wreef. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan rent richting de bal. Skolek maakt een afschuwelijke overtreding. Skolek krijgt een gele kaart. Tadevosyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziemniak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
São Paulino probeert naar een medespeler te passen. Tognarelli is nu in balbezit. Tognarelli speelt de bal door. Medrano rent richting de bal. Medrano schiet op doel. Pracki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Orły Otwocka 5:0

72e minuut.
Tudecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wyrzykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medrano rent richting de bal. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szwarc heeft problemen om de bal te vangen. Medrano is nu in balbezit. Medrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Orły Otwocka 6:0

75e minuut.
Klungelig pakt São Paulino de bal. São Paulino geeft een lange en hoge pass. Piekański kan de bal niet met de borst controleren. Medrano rent richting de bal. Medrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
São Paulino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Piekański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Orły Otwocka 7:0

85e minuut.
Klungelig pakt São Paulino de bal. São Paulino geeft een lange en hoge pass. Merkiewski rent richting de bal. Medrano onderschept slim de pass. Medrano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Wyrzykowski de bal. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemniak geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Pracki trapt de bal weg van het doel. Skolek kopt de bal weg. Tognarelli probeert naar een medespeler te passen. Medrano is nu in balbezit. Medrano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Orły Otwocka 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 17%, Orły Otwocka 83%.
FC Sao Pablo - Orły Otwocka 8:0