Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorące Mokre Szparki KLS Iskrzyki
Ekstraklasa! Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
32 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 49
formidable Schieten solid
excellent Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Butea passt de bal met de wreef. Madej is nu in balbezit. Madej speelt de bal door. Daar is Barthez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barthez haalt uit met een fantastische trap. Junco bokst de bal weg.

5e minuut.
Klungelig pakt Czyżewski de bal. Butea is nu in balbezit. Butea passt de bal in één keer door. Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gailiušas is nu in balbezit. Barthez is nu in balbezit. Soldini Bozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas haalt uit met een fantastische trap. Junco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Grzywocz heeft problemen om de bal te vangen. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tokarski krijgt een gele kaart. Barthez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madej zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barthez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Tokarski passt de bal met de wreef. Cook speelt de bal door. Warczachowski onderschept slim de pass. Balašauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašauskas draait met de bal, schiet en ... Chernov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Hutapea is nu in balbezit. Zaninetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zaninetti met een sublieme pass. Barthez heeft problemen om de bal te vangen. Barthez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - KLS Iskrzyki 1:0

21e minuut.
Madej rent richting de bal. Madej passt de bal in één keer door. Velichkov met een sublieme pass. Barthez heeft problemen om de bal te vangen. Barthez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Junco trapt de bal weg. Zaninetti kopt de bal weg. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas schiet op doel. Junco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Barthez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Leitnants de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Velichkov zal de hoekschop nemen. Barthez springt en kopt de bal. Junco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Daar is Butea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czyżewski onderschept slim de pass. Czyżewski met een sublieme pass. Balašauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašauskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaninetti met een snelle inworp. Madej met een sublieme pass. Daar is Barthez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barthez schiet op doel. Junco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Madej speelt de bal door. Zaninetti rent richting de bal. Zaninetti met een sublieme pass. Barthez is nu in balbezit. Barthez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Junco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - KLS Iskrzyki 2:0

44e minuut.
Grzywocz geeft de bal voor. Czyżewski heeft problemen om de bal te vangen. Madej bereikt de bal nog maar net als eerste. Madej geeft een hoge lob. Grzywocz heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorące Mokre Szparki 40%, KLS Iskrzyki 60%.
Gorące Mokre Szparki - KLS Iskrzyki 2:0

51e minuut.
Klungelig pakt Soldini Bozzi de bal. Gailiušas met een sublieme pass. Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov geeft een hoge lob. Barthez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Gailiušas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldini Bozzi speelt de bal door. Blanchaert probeert naar een medespeler te passen. Balašauskas is nu in balbezit. Balašauskas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Velichkov probeert naar een medespeler te passen. Barthez is nu in balbezit. Daar is Gailiušas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gailiušas geeft een hoge lob. Barthez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tokarski verovert de bal door een tackle van achteren. Tokarski speelt de bal door. Basarab geeft een lange en hoge pass. Barthez is nu in balbezit. Barthez schiet op doel. Junco bokst de bal weg. Hutapea heeft problemen om de bal te vangen. Barthez is nu in balbezit. Barthez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - KLS Iskrzyki 3:0

76e minuut.
Czyżewski passt de bal zonder na te denken. Basarab rent richting de bal. Balašauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Balašauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Soldini Bozzi met een sublieme pass. Czyżewski is nu in balbezit. Czyżewski passt de bal zonder na te denken. Balašauskas is nu in balbezit. Balašauskas schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Sikesdi met een sublieme pass. Gailiušas is nu in balbezit. Gailiušas passt de bal met de wreef. Barthez is nu in balbezit. Barthez haalt uit met een fantastische trap. Junco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velichkov geeft de bal voor. Barthez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - KLS Iskrzyki 4:0

89e minuut.
Madej met een sublieme pass. Barthez rent richting de bal. Gailiušas is nu in balbezit. Barthez is nu in balbezit. Barthez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorące Mokre Szparki 38%, KLS Iskrzyki 62%.
Gorące Mokre Szparki - KLS Iskrzyki 4:0