Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Talents KS OKS
Hell III Tactiek 1
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 54.8
solide Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Babik speelt de bal door. Gnatkowski met een sublieme pass. Baccellieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccellieri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gnatkowski met de inworp. Lombaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnatkowski is nu in balbezit. Gnatkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baccellieri krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

8e minuut.
Parzanese geeft een lange en hoge pass. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan passt de bal zonder na te denken. Buján is nu in balbezit. Buján haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Występski rent richting de bal. Sanzogni verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sanzogni de bal. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Baccellieri krijgt zijn hoofd ertegen. Schlosser bokst de bal weg.

22e minuut.
Gnatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnatkowski passt de bal met de wreef. İlalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni onderschept slim de pass. Sanzogni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk passt de bal zonder na te denken. Babik is nu in balbezit. Babik geeft een lange en hoge pass. Baccellieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sanzogni passt de bal zonder na te denken. Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Gnatkowski met een sublieme pass. Baccellieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccellieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gnatkowski kopt de bal weg. Baccellieri is nu in balbezit. İlalan maakt een afschuwelijke overtreding. İlalan krijgt een gele kaart. Baccellieri moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Baccellieri kan niet meer verder spelen. Zullian komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Schlosser trapt de bal weg. Gnatkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt İlalan de bal. Zullian is nu in balbezit. Zullian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gnatkowski probeert naar een medespeler te passen. Koşar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koşar geeft een lange en hoge pass. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Talents 40%, KS OKS 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Talents - KS OKS 0:0

46e minuut.
Anghelache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prăscan krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Dal Porto passt de bal zonder na te denken. Prăscan rent richting de bal. Babik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Babik krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Vilotijević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Parzanese de bal. Wirikaman rent richting de bal. Parzanese onderschept slim de pass. Parzanese haalt uit met een fantastische trap. Idaszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kostelecki probeert naar een medespeler te passen. Kondraciuk rent richting de bal. Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Zullian is nu in balbezit. Zullian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Wirikaman passt de bal met de wreef. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik speelt de bal door. Gnatkowski geeft de bal voor. Schlosser probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wirikaman verovert de bal door een tackle van achteren. Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzanese begaat een overtreding. Parzanese krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Klungelig pakt Występski de bal. Kondraciuk geeft een lange en hoge pass. Láska bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian onderschept slim de pass. Zullian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Babik met een snelle inworp. Gnatkowski met een sublieme pass. Babik is nu in balbezit. Babik geeft de bal voor. Zullian springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Buján passt de bal zonder na te denken. Parzanese rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kostelecki. Kostelecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Talents 45%, KS OKS 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Talents - KS OKS 0:0