Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrathful Stars Brave Eagles
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Lavallée rent richting de bal. Saint-Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Saint-Arnaud probeert naar een medespeler te passen. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Bell geeft een hoge lob. Blais heeft problemen om de bal te vangen. Clarke is nu in balbezit. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Boyd probeert naar een medespeler te passen. Hurne geeft de bal voor. Teixeira probeert de bal aan de voet te houden. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Power met een snelle inworp. Sylvester rent richting de bal. Sylvester geeft een lange en hoge pass. Clarke springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hurne geeft de bal voor. Inworp. Gagne met een snelle inworp. Saint-Arnaud is nu in balbezit. Saint-Arnaud geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrathful Stars 45%, Brave Eagles 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wrathful Stars - Brave Eagles 0:0

49e minuut.
Power geeft de bal voor. Klungelig pakt Gamgee de bal. Andrews bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvester is nu in balbezit. Sylvester schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Teixeira onderschept slim de pass. Teixeira passt de bal zonder na te denken. Gagne met een sublieme pass. Saint-Arnaud is nu in balbezit. Saint-Arnaud draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Caron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Andrews bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira passt de bal in één keer door. Boyd is nu in balbezit. Boyd schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bell kopt de bal weg. Daar is Saint-Arnaud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyd rent richting de bal. Saint-Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Saint-Arnaud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pizzolitto heeft problemen om de bal te vangen. Hurne bereikt de bal nog maar net als eerste. Saint-Arnaud rent richting de bal. Saint-Arnaud draait met de bal, schiet en ... Boyd springt en kopt de bal. Caron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Boyd rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Stars - Brave Eagles 0:1

74e minuut.
Crosby verovert de bal door een tackle van achteren. Crosby passt de bal met de wreef. Silvestrini rent richting de bal. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Crosby raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Summerhill komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Lavallée onderschept slim de pass. Lavallée passt de bal zonder na te denken. Blais is nu in balbezit. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hurne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gagne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saint-Arnaud is nu in balbezit. Saint-Arnaud geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrathful Stars 53%, Brave Eagles 47%.
Wrathful Stars - Brave Eagles 0:1