Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-29 18:58
  • Competitiewedstrijd: 3.Liga.03
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19596
Chelsea Football Club Stuttgarter Kickers
komp- Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 43.7
uitmuntend Schieten goed
goed Passen matig
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Nossek geeft een hoge lob. Porobić is nu in balbezit. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński haalt uit met een fantastische trap. Kervan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Football Club - Stuttgarter Kickers 1:0

6e minuut.
Geszczyński rent richting de bal. Nossek is nu in balbezit. Szafarz begaat een overtreding. Nossek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nossek kan niet meer verder spelen. Scheubeck komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Cornelius kopt de bal weg. Klungelig pakt Siciliani de bal. Geszczyński rent richting de bal. Geszczyński draait met de bal, schiet en ... Kervan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Football Club - Stuttgarter Kickers 2:0

13e minuut.
Castedo controleert de bal met de borst. Porobić rent richting de bal. Porobić haalt uit met een fantastische trap. Szafarz probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Aranciata bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranciata passt de bal met de wreef. Ziegler probeert naar een medespeler te passen. Chałabada rent richting de bal. Chałabada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Burman passt de bal in één keer door. Porobić is nu in balbezit. Porobić passt de bal in één keer door. Scheubeck rent richting de bal. Scheubeck geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Daar is Geszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siciliani rent richting de bal. Geszczyński onderschept slim de pass. Scheubeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheubeck draait met de bal, schiet en ... Kervan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Porobić is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Geszczyński is nu in balbezit. Geszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Football Club - Stuttgarter Kickers 3:0

35e minuut.
Borkenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Borkenhagen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vecchia de bal. Aranciata is nu in balbezit. Aranciata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ağayarzadə de bal onder controle te krijgen. Aranciata bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranciata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Von Thielmann probeert naar een medespeler te passen. Aranciata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchia maakt een afschuwelijke overtreding. Vecchia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Football Club 47%, Stuttgarter Kickers 53%.
Chelsea Football Club - Stuttgarter Kickers 3:0

53e minuut.
Cornelius met een snelle inworp. Borkenhagen rent richting de bal. Borkenhagen geeft een lange en hoge pass. Porobić rent richting de bal. Porobić schiet op doel. Kervan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Scheubeck is nu in balbezit. Porobić is nu in balbezit. Scheubeck is nu in balbezit. Porobić rent richting de bal. Porobić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Football Club - Stuttgarter Kickers 4:0

58e minuut.
Barahona kan de bal niet met de borst controleren. Ziegler is nu in balbezit. Barahona verovert de bal door een tackle van achteren. Aranciata is nu in balbezit. Aranciata haalt uit met een fantastische trap. Fajardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Minassyan de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hochhauser kopt de bal weg. Scheubeck is nu in balbezit. Reiss tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scheubeck moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Scheubeck kan niet meer verder spelen. Marheineke komt het veld opgelopen. Cornelius met een snel genomen vrije trap. Porobić bereikt de bal nog maar net als eerste. Porobić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Football Club - Stuttgarter Kickers 5:0

66e minuut.
Cornelius geeft een lange en hoge pass. Burman geeft een lange en hoge pass. Porobić rent richting de bal. Porobić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Football Club - Stuttgarter Kickers 6:0

71e minuut.
Daar is Chałabada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornelius rent richting de bal. Chałabada begaat een overtreding. Cornelius wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cornelius kan niet meer verder spelen. Jäntsch komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Chałabada de bal. Vecchia geeft een lange en hoge pass. Geszczyński kopt de bal weg. Porobić is nu in balbezit. Porobić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Football Club 38%, Stuttgarter Kickers 62%.
Chelsea Football Club - Stuttgarter Kickers 6:0