Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DOM EN FORCE SPIDERMAN
dur3 Tactiek 4222
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
70.7 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten solid
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Pin met een sublieme pass. Blandin geeft de bal voor. Catherine rent richting de bal. Catherine schiet op doel. Enache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - SPIDERMAN 1:0

8e minuut.
Ducret rent richting de bal. Blandin rent richting de bal. Blandin passt de bal zonder na te denken. Ducret rent richting de bal. Ducret schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Baumann passt de bal in één keer door. Baldrighi verovert de bal door een tackle van achteren. Pin controleert de bal met de borst. Pin passt de bal met de wreef. Blandin rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pin rent richting de bal. Pin passt de bal in één keer door. Blandin bereikt de bal nog maar net als eerste. Blandin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - SPIDERMAN 2:0

23e minuut.
Baldrighi heeft problemen om de bal te vangen. Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldrighi begaat een overtreding. Baldrighi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Gia Thiện passt de bal met de wreef. Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Auribault krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dézsy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuniec geeft een hoge lob. Jaroš springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Lantez met een sublieme pass. Jardin speelt de bal door. Catherine is nu in balbezit. Catherine haalt uit met een fantastische trap. Enache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - SPIDERMAN 3:0

43e minuut.
Lantez verovert de bal door een tackle van achteren. Lantez passt de bal zonder na te denken. Jardin speelt de bal door. Catherine is nu in balbezit. Catherine haalt uit met een fantastische trap. Enache bokst de bal weg.

44e minuut.
Eseryiğit geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jardin met een snelle inworp. Baumann geeft een hoge lob. Catherine krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Enache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 42%, SPIDERMAN 58%.
FC DOM EN FORCE - SPIDERMAN 3:0

46e minuut.
Marney verovert de bal door een tackle van achteren. Marney passt de bal met de wreef. Dézsy is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dézsy zal de hoekschop nemen. Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Inworp. Jardin met een snelle inworp. Strungăreanu is nu in balbezit. Catherine verovert de bal door een tackle van achteren. Catherine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Jardin heeft problemen om de bal te vangen. Jardin probeert naar een medespeler te passen. Blandin is nu in balbezit. Blandin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DOM EN FORCE - SPIDERMAN 4:0

74e minuut.
Pin passt de bal met de wreef. Blandin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jardin de bal. Jardin geeft de bal voor. Klungelig pakt Marney de bal. Enache probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DOM EN FORCE 43%, SPIDERMAN 57%.
FC DOM EN FORCE - SPIDERMAN 4:0