Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppone FC 31 cosmik rangers
Jéjé77 Tactiek Tactique 2016
48% Balbezit 52%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 57.7
good Schieten outstanding
good Passen excellent
formidable Verdedigen good


4e minuut.
Urvieh rent richting de bal. Urvieh geeft de bal voor. Klungelig pakt Koczur de bal. Buba is nu in balbezit. Buba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Koczur onderschept slim de pass. Fabuloso onderschept slim de pass. Buba rent richting de bal. Buba haalt uit met een fantastische trap. Lecornu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - cosmik rangers 0:1

24e minuut.
Rock is nu in balbezit. Chenu begaat een overtreding. Rock raakt geblesseerd tijdens het duel. Rock zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stănică kopt de bal weg. Munoz heeft problemen om de bal te vangen. Buba is nu in balbezit. Buba draait met de bal, schiet en ... Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Fabuloso is nu in balbezit. Dereuddre onderschept slim de pass. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică draait met de bal, schiet en ... Lecornu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - cosmik rangers 0:2

27e minuut.
Laurey is nu in balbezit. Urvieh onderschept slim de pass. Urvieh speelt de bal door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Fabuloso onderschept slim de pass. Fabuloso passt de bal in één keer door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Lecornu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - cosmik rangers 0:3

37e minuut.
Bayer speelt de bal door. Urvieh met een sublieme pass. Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buba rent richting de bal. Buba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Chenu onderschept slim de pass. Chenu passt de bal in één keer door. Urvieh rent richting de bal. Féron onderschept slim de pass. Féron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Stănică rent richting de bal. Stănică probeert naar een medespeler te passen. Fabuloso is nu in balbezit. Stănică is nu in balbezit. Stănică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Munoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urvieh rent richting de bal. Buba rent richting de bal. Fabuloso rent richting de bal. Fabuloso haalt uit met een fantastische trap. Lecornu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stănică rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppone FC 31 75%, cosmik rangers 25%.
Peppone FC 31 - cosmik rangers 0:3

46e minuut.
Urvieh rent richting de bal. Urvieh probeert naar een medespeler te passen. Koczur rent richting de bal. Stănică onderschept slim de pass. Stănică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Fabuloso rent richting de bal. Fabuloso probeert naar een medespeler te passen. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ... Lecornu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - cosmik rangers 0:4

52e minuut.
Fabuloso passt de bal zonder na te denken. Buba bereikt de bal nog maar net als eerste. Buba geeft een lange en hoge pass. Stănică rent richting de bal. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Lecornu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dereuddre kopt de bal weg. Dean kan de bal niet met de borst controleren. Dean passt de bal zonder na te denken. Fabuloso is nu in balbezit. Fabuloso haalt uit met een fantastische trap. Lecornu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Dean geeft een lange en hoge pass. Stănică kopt de bal weg. Buba rent richting de bal. Buba haalt uit met een fantastische trap. Lecornu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Fabuloso is nu in balbezit. Fabuloso passt de bal met de wreef. Munoz is nu in balbezit. Stănică onderschept slim de pass. Stănică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Munoz verovert de bal door een tackle van achteren. Koczur rent richting de bal. Buba rent richting de bal. Buba draait met de bal, schiet en ... Lecornu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - cosmik rangers 0:5

73e minuut.
Bayer passt de bal in één keer door. Fabuloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuloso passt de bal in één keer door. Stănică rent richting de bal. Stănică draait met de bal, schiet en ... Lecornu bokst de bal weg. Josse kopt de bal weg. Dean speelt de bal door. Stănică is nu in balbezit. Fabuloso is nu in balbezit. Fabuloso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dean kopt de bal weg. Fabuloso is nu in balbezit. Bayer met een sublieme pass. Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănică haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lecornu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bayer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fabuloso rent richting de bal. Fabuloso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chenu schiet op doel. Montandon speelt de bal door. Fabuloso kopt de bal weg. Buba rent richting de bal. Buba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Bourgeois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dean is nu in balbezit. Dean geeft een hoge lob. Dereuddre heeft problemen om de bal te vangen. Stănică is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bayer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stănică springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Urvieh rent richting de bal. Urvieh passt de bal in één keer door. Buba is nu in balbezit. Buba geeft de bal voor. Dereuddre kopt de bal weg. Lecornu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppone FC 31 76%, cosmik rangers 24%.
Peppone FC 31 - cosmik rangers 0:5