Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-22 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série C.01
  • Stadion: La Vovônera
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7510
Ceará United Scotti Sporte Clube
DEF-2021 Tactiek Scotti
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten excellent
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Vannorti onderschept slim de pass. Aldeia Monjardim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeia Monjardim passt de bal in één keer door. Szakál rent richting de bal. Szakál haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Tătăran rent richting de bal. Tătăran geeft een lange en hoge pass. Lieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieten haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Füge geeft de bal voor. Jędrzejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczak geeft een lange en hoge pass. Herbasch is nu in balbezit. Herbasch haalt uit met een fantastische trap. Kovács verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Lieten de bal. Vannorti onderschept slim de pass. Vannorti passt de bal met de wreef. Herbasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbasch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Gorzy de bal. Yuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorzy krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ławecki passt de bal in één keer door. Herbasch is nu in balbezit. Przyłuski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herbasch raakt geblesseerd tijdens het duel. Aldeia Monjardim komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Albrecht onderschept slim de pass. Aldeia Monjardim is nu in balbezit. Aldeia Monjardim passt de bal zonder na te denken. Herbasch rent richting de bal. Herbasch schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Aldeia Monjardim is nu in balbezit. Aldeia Monjardim probeert naar een medespeler te passen. Herbasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbasch haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tătăran geeft een lange en hoge pass. Lieten kopt de bal weg. Szakál rent richting de bal. Gorzy is nu in balbezit. Gorzy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szakál heeft problemen om de bal te vangen. Tošović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szakál bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakál draait met de bal, schiet en ... Paal!

45e minuut.
Doeltrap. Parati komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 48%, Scotti Sporte Clube 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ceará United - Scotti Sporte Clube 0:0

52e minuut.
Gorzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szakál de bal. Szakál draait met de bal, schiet en ... Tošović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sandanger verovert de bal door een tackle van achteren. Belej met een sublieme pass. Herbasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbasch haalt uit met een fantastische trap. Kovács maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Scotti Sporte Clube 1:0

59e minuut.
Zapolny onderschept slim de pass. Zapolny probeert naar een medespeler te passen. Lieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieten draait met de bal, schiet en ... Tošović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Belej probeert naar een medespeler te passen. Kastorny rent richting de bal. Herbasch verovert de bal door een tackle van achteren. Herbasch haalt uit met een fantastische trap. Kovács maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Scotti Sporte Clube 2:0

63e minuut.
Lieten probeert naar een medespeler te passen. Szakál heeft problemen om de bal te vangen. Gorzy is nu in balbezit. Gorzy draait met de bal, schiet en ... Tošović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Scotti Sporte Clube 2:1

65e minuut.
Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki speelt de bal door. Yuli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Herbasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbasch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Zapolny met een sublieme pass. Gorzy met een sublieme pass. Parati met een sublieme pass. Lieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parati speelt de bal door. Lieten is nu in balbezit. Lieten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ceará United - Scotti Sporte Clube 2:2

74e minuut.
Parati rent richting de bal. Parati probeert naar een medespeler te passen. Lieten is nu in balbezit. Parati bereikt de bal nog maar net als eerste. Parati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Scotti Sporte Clube 2:3

75e minuut.
Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft een hoge lob. Herbasch rent richting de bal. Herbasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ceará United - Scotti Sporte Clube 3:3

76e minuut.
Szakál met de inworp. Gorzy geeft de bal voor. Lieten rent richting de bal. Lieten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Scotti Sporte Clube 3:4

78e minuut.
Belej verovert de bal door een tackle van achteren. Belej passt de bal zonder na te denken. Vannorti rent richting de bal. Parati onderschept slim de pass. Parati haalt uit met een fantastische trap. Tošović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Jędrzejczak geeft een hoge lob. Belej geeft een hoge lob. Parati kopt de bal weg. Lieten is nu in balbezit. Lieten draait met de bal, schiet en ... Tošović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szakál bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakál haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Scotti Sporte Clube 3:5

83e minuut.
Parati bereikt de bal nog maar net als eerste. Parati passt de bal in één keer door. Füge bereikt de bal nog maar net als eerste. Füge draait met de bal, schiet en ... Tošović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Scotti Sporte Clube 3:6

84e minuut.
Sandanger rent richting de bal. Szakál verovert de bal door een tackle van achteren. Lieten is nu in balbezit. Lieten schiet op doel. Tošović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Przyłuski onderschept slim de pass. Przyłuski geeft een lange en hoge pass. Szakál is nu in balbezit. Szakál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceará United - Scotti Sporte Clube 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceará United 59%, Scotti Sporte Clube 41%.
Ceará United - Scotti Sporte Clube 3:7