Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-25 19:04
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.03
  • Stadion: Oceanic Six
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4770
Lost Dünne Stiere
Liga Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
25.1 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Matejko speelt de bal door. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde verovert de bal door een tackle van achteren. Balde haalt uit met een fantastische trap. Heilig probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Dünne Stiere 1:0

18e minuut.
Suff bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovone onderschept slim de pass. Iacovone probeert naar een medespeler te passen. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lost - Dünne Stiere 2:0

32e minuut.
Suff is nu in balbezit. Matejko verovert de bal door een tackle van achteren. Matejko passt de bal in één keer door. Balde is nu in balbezit. Balde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Durrer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olejniczak rent richting de bal. Lerch is nu in balbezit. Olejniczak verovert de bal door een tackle van achteren. Olejniczak speelt de bal door. Akyüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost 30%, Dünne Stiere 70%.
Lost - Dünne Stiere 2:0

53e minuut.
Matejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande verovert de bal door een tackle van achteren. Casagrande met een sublieme pass. Steffen rent richting de bal. Steffen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Matejko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rudas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mlejnek passt de bal met de wreef. Iacovone bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovone passt de bal zonder na te denken. Olejniczak rent richting de bal. Olejniczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Dalík geeft de bal voor. Durrer heeft problemen om de bal te vangen. Olejniczak rent richting de bal. Olejniczak schiet op doel. Daar is Heilig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akyüz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Akyüz speelt de bal door. Rudas is nu in balbezit. Samstag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samstag krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Rudas kopt de bal weg. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Casagrande zijn tegenspeler op de grond. Casagrande krijgt een gele kaart. Balde raakt geblesseerd tijdens het duel. Mlejnek met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Heilig de bal. Balde rent richting de bal. Balde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Suff is nu in balbezit. Mlejnek verovert de bal door een tackle van achteren. Mlejnek passt de bal in één keer door. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lost 30%, Dünne Stiere 70%.
Lost - Dünne Stiere 2:0