Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Leuven RFC Liègeois 04
jappe Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
37.1 gemiddelde waardering 35.5
solide Schieten redelijk
slecht Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
De Mul rent richting de bal. Irvine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Mul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plaskie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Korzyniec de bal. Schiavo rent richting de bal. Schiavo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Schiavo is nu in balbezit. Schiavo met een sublieme pass. Wendling is nu in balbezit. Wendling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - RFC Liègeois 04 1:0

11e minuut.
D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker geeft een lange en hoge pass. Schiavo rent richting de bal. Schiavo schiet op doel. Błoński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - RFC Liègeois 04 2:0

42e minuut.
Sarabok is nu in balbezit. Sarabok draait met de bal, schiet en ... Korzyniec probeert de bal aan de voet te houden. Schiavo rent richting de bal. Schiavo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Leuven 52%, RFC Liègeois 04 48%.
United Leuven - RFC Liègeois 04 2:0

46e minuut.
Sarabok passt de bal zonder na te denken. Schiavo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wendling rent richting de bal. Wendling haalt uit met een fantastische trap. Korzyniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Wendling neemt de hoekschop. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabok rent richting de bal. Sarabok schiet op doel. Na een snelle pass probeert Korzyniec de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Aragón heeft problemen om de bal te vangen. D`hoker rent richting de bal. D`hoker geeft een lange en hoge pass. Wendling rent richting de bal. Wendling draait met de bal, schiet en ... Błoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Schiavo is nu in balbezit. Sarabok bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavo is nu in balbezit. Sarabok is nu in balbezit. Sarabok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
D`hoker met de inworp. Wendling rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Irvine. Irvine krijgt een gele kaart. Wendling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wendling met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kokoska de bal. Schiavo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Wendling is nu in balbezit. Wendling met een sublieme pass. Schiavo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavo draait met de bal, schiet en ... Błoński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Leuven - RFC Liègeois 04 3:0

88e minuut.
Sarabok draait met de bal, schiet en ... Korzyniec probeert de bal aan de voet te houden. Wendling bereikt de bal nog maar net als eerste. Wendling schiet op doel. Na een snelle pass probeert Korzyniec de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Leuven 47%, RFC Liègeois 04 53%.
United Leuven - RFC Liègeois 04 3:0