Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Forstaden ape recorder
Normal Tactiek 451
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Bjerrisggard trapt de bal weg van het doel. Langekær kan de bal niet met de borst controleren. Egeland speelt de bal door. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pagh rent richting de bal. Schäefer rent richting de bal. Munch met een sublieme pass. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pagh geeft een lange en hoge pass. Thuesen rent richting de bal. Thuesen geeft een lange en hoge pass. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Handrup speelt de bal door. Brun rent richting de bal. Brun speelt de bal door. Pagh rent richting de bal. Pagh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lindrup onderschept slim de pass. Lindrup speelt de bal door. Brun met een sublieme pass. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brun geeft de bal voor. Lejbølle is nu in balbezit. Avnskjold legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Avnskjold krijgt een gele kaart. Lejbølle raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lejbølle neemt zijn aanloop. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Schack bereikt de bal nog maar net als eerste. Schack passt de bal in één keer door. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap. Bjerrisggard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - ape recorder 0:1

38e minuut.
Schack speelt de bal door. Egeland is nu in balbezit. Egeland speelt de bal door. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Bjerrisggard niet meer kan verder spelen. Steensgaard komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Forstaden 67%, ape recorder 33%.
SK Forstaden - ape recorder 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Brun de bal. Brun geeft de bal voor. Thuesen geeft een hoge lob. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Munch speelt de bal door. Schack is nu in balbezit. Schack probeert naar een medespeler te passen. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lund-Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch onderschept slim de pass. Munch passt de bal zonder na te denken. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Arce onderschept slim de pass. Arce probeert naar een medespeler te passen. Brun probeert naar een medespeler te passen. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Palmelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Schäefer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - ape recorder 0:2

60e minuut.
Klungelig pakt Egeland de bal. Egeland passt de bal in één keer door. Schack speelt de bal door. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Palmelund trapt de bal weg van het doel. Munch kopt de bal weg. Pagh controleert de bal met de borst. Pagh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Brun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagh is nu in balbezit. Pagh haalt uit met een fantastische trap. Steensgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - ape recorder 0:3

71e minuut.
Lund-Hansen is nu in balbezit. Dupont rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pagh ... Strafschop! Pagh krijgt een gele kaart. Dupont raakt geblesseerd tijdens het duel. Lund-Hansen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Abildgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - ape recorder 1:3

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Steensgaard met een harde bal richting middenveld. Vestbjerg geeft een hoge lob. Dupont rent richting de bal. Dupont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - ape recorder 2:3

80e minuut.
Lejbølle schiet op doel. Palmelund probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schack zal de hoekschop nemen. Pagh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Forstaden - ape recorder 2:4

82e minuut.
Egeland rent richting de bal. Egeland passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Avnskjold de bal. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Munch kopt de bal weg. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle schiet op doel. Thuesen probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Forstaden 70%, ape recorder 30%.
SK Forstaden - ape recorder 2:4