Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VNSuperStar AC&FC
new Tactiek moja
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 46.7
average Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen excellent


8e minuut.
Klungelig pakt Hrníček de bal. Faríñez is nu in balbezit. Faríñez probeert naar een medespeler te passen. Lincz is nu in balbezit. Lincz schiet op doel. Garbini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Andruszczak rent richting de bal. Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal met de wreef. Faríñez is nu in balbezit. Faríñez haalt uit met een fantastische trap. Garbini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Garbini speelt de bal door. Faríñez kopt de bal weg. Daar is Bryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lincz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chraniotis neemt de hoekschop. Lincz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lincz passt de bal zonder na te denken. Chraniotis rent richting de bal. Chraniotis passt de bal zonder na te denken. Faríñez rent richting de bal. Faríñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Guinan speelt de bal door. Kułakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kułakowski de bal. Kułakowski geeft een lange en hoge pass. Chraniotis kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta passt de bal zonder na te denken. Hanrahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz onderschept slim de pass. Lincz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garbini trapt de bal weg van het doel. Daar is Andruszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andruszczak passt de bal met de wreef. Garbini bokst de bal weg. Lincz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:1

18e minuut.
Huerta rent richting de bal. Huerta probeert naar een medespeler te passen. Bryk is nu in balbezit. Andruszczak onderschept slim de pass. Andruszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:2

22e minuut.
Kułakowski probeert naar een medespeler te passen. Huerta is nu in balbezit. Ngọc Thiện legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ngọc Thiện krijgt een gele kaart. Huerta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andruszczak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Lincz de bal. Fitzgibbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz verovert de bal door een tackle van achteren. Lincz haalt uit met een fantastische trap. Garbini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:3

24e minuut.
Lincz rent richting de bal. Chraniotis is nu in balbezit. Chraniotis geeft een hoge lob. Huerta rent richting de bal. Huerta geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz haalt uit met een fantastische trap. Garbini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:4

27e minuut.
Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal in één keer door. Fitzgibbon is nu in balbezit. Lincz onderschept slim de pass. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chraniotis kopt de bal weg. Faríñez met een sublieme pass. Huerta speelt de bal door. Klungelig pakt Lincz de bal. Lincz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hrníček is nu in balbezit. Huerta verovert de bal door een tackle van achteren. Huerta speelt de bal door. Klungelig pakt Andruszczak de bal. Andruszczak draait met de bal, schiet en ... Garbini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kułakowski met de inworp. Huerta met een sublieme pass. Lincz is nu in balbezit. Lincz haalt uit met een fantastische trap. Fitzgibbon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VNSuperStar 70%, AC&FC 30%.
VNSuperStar - AC&FC 0:5

46e minuut.
Lincz probeert naar een medespeler te passen. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Faríñez speelt de bal door. Chraniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraniotis speelt de bal door. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hanrahan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanrahan passt de bal met de wreef. Huerta speelt de bal door. Lincz rent richting de bal. Lincz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Beaumont komt het veld opgelopen. Tillbrant komt het veld opgelopen. Dini komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kułakowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dini de bal onder controle te krijgen. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:6

60e minuut.
Dini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dini passt de bal zonder na te denken. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:7

62e minuut.
Guinan rent richting de bal. Guinan passt de bal in één keer door. Beaumont speelt de bal door. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garbini trapt de bal weg van het doel. Beaumont kopt de bal weg. Kułakowski heeft problemen om de bal te vangen. Kułakowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Huerta passt de bal in één keer door. Chraniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraniotis speelt de bal door. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kułakowski met de inworp. Huerta met een sublieme pass. Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:8

72e minuut.
Kułakowski is nu in balbezit. Kułakowski geeft de bal voor. Beaumont met een sublieme pass. Klungelig pakt Andruszczak de bal. Andruszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Butorac de bal onder controle te krijgen. Dini rent richting de bal. Dini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:9

80e minuut.
Murdzak is nu in balbezit. Murdzak passt de bal in één keer door. Huerta rent richting de bal. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Garbini niet meer kan verder spelen. Gough komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Guinan geeft een hoge lob. Kułakowski rent richting de bal. Klungelig pakt Kułakowski de bal. Kułakowski geeft de bal voor. Andruszczak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Huerta is nu in balbezit. Huerta geeft een lange en hoge pass. Fitzgibbon probeert de bal met de borst te controleren. Dini is nu in balbezit. Dini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - AC&FC 0:10

86e minuut.
Andruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak passt de bal zonder na te denken. Kułakowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andruszczak de bal. Andruszczak schiet op doel. Gough kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VNSuperStar 80%, AC&FC 20%.
VNSuperStar - AC&FC 0:10