Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-27 18:43
  • Competitiewedstrijd: Serie D.21
  • Stadion: ostialido Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32479
SuperSantos REAL VIACCIA
LIDO532-GAZALCI Tactiek Unlimited G
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
49.5 gemiddelde waardering 58.8
adequate Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Voyeikov passt de bal in één keer door. Sobolevskiy probeert naar een medespeler te passen. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - REAL VIACCIA 0:1

5e minuut.
Sobolevskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobolevskiy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Niedziela de bal. Niedziela schiet op doel. Maibach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - REAL VIACCIA 0:2

6e minuut.
Krefta met een sublieme pass. Slavkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbaniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerbaniewicz haalt uit met een fantastische trap. Maibach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - REAL VIACCIA 0:3

8e minuut.
Voyeikov probeert naar een medespeler te passen. Szczerbaniewicz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slavkovski. Slavkovski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sobolevskiy passt de bal met de wreef. Voyeikov met een sublieme pass. Szczerbaniewicz rent richting de bal. Szczerbaniewicz geeft de bal voor. Niedziela springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valencia is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Trusov ... Strafschop! Trusov krijgt een gele kaart. Valencia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niedziela zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Maibach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Krefta kopt de bal weg. Vilps rent richting de bal. Vilps geeft een hoge lob. Valencia is nu in balbezit. Valencia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zajatz is nu in balbezit. Vilps maakt een afschuwelijke overtreding. Zajatz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zajatz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Duranović controleert de bal met de borst. Duranović draait met de bal, schiet en ... Iaruşavicius maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Van Driessche neemt vlug de vrije trap. Madelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranović onderschept slim de pass. Duranović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - REAL VIACCIA 1:3

24e minuut.
Szczerbaniewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerbaniewicz speelt de bal door. Jegliński is nu in balbezit. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia draait met de bal, schiet en ... Maibach bokst de bal weg.

28e minuut.
Klungelig pakt Sobolevskiy de bal. Krefta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobolevskiy maakt een afschuwelijke overtreding. Sobolevskiy krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sobolevskiy rent richting de bal. Sobolevskiy passt de bal zonder na te denken. Voyeikov probeert naar een medespeler te passen. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Krefta passt de bal zonder na te denken. Szczerbaniewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slavkovski. Slavkovski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
Maibach trapt de bal weg. Sobolevskiy kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Driessche de bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel. Maibach bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperSantos 67%, REAL VIACCIA 33%.
SuperSantos - REAL VIACCIA 1:3

46e minuut.
Vilps rent richting de bal. Vilps passt de bal zonder na te denken. Harrison geeft een lange en hoge pass. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Madelón rent richting de bal. Somers onderschept slim de pass. Somers passt de bal met de wreef. Sammartano rent richting de bal. Sammartano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison geeft de bal voor. Jegliński controleert de bal met de borst. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Trusov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczerbaniewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voyeikov geeft de bal voor. Valencia krijgt zijn hoofd ertegen. Maibach bokst de bal weg.

58e minuut.
Klungelig pakt Hyjek de bal. Duranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślifirczyk probeert naar een medespeler te passen. Szczerbaniewicz rent richting de bal. Szczerbaniewicz passt de bal in één keer door. Maibach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sobolevskiy met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczerbaniewicz de bal. Szczerbaniewicz passt de bal zonder na te denken. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Hyjek probeert naar een medespeler te passen. Sobolevskiy met een sublieme pass. Szczerbaniewicz rent richting de bal. Szczerbaniewicz geeft een lange en hoge pass. Valencia rent richting de bal. De bal raakt de paal. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - REAL VIACCIA 1:4

81e minuut.
Szczerbaniewicz rent richting de bal. Szczerbaniewicz passt de bal met de wreef. Niedziela rent richting de bal. Niedziela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - REAL VIACCIA 1:5

88e minuut.
Vilps verovert de bal door een tackle van achteren. Vilps geeft de bal voor. Valencia kan de bal niet met de borst controleren. Valencia schiet op doel. Maibach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - REAL VIACCIA 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperSantos 62%, REAL VIACCIA 38%.
SuperSantos - REAL VIACCIA 1:6