Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-08 20:27
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0043
  • Stadion: Colosseum
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 32101
SPQR FC Błekitni Stargard
2019b Tactiek OFF
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 42.6
zeer goed Schieten goed
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Hoàng Nhật geeft de bal voor. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu geeft een hoge lob. Niidu rent richting de bal. Niidu haalt uit met een fantastische trap. Simsoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPQR - FC Błekitni Stargard 1:0

21e minuut.
Hoàng Nhật verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Nhật speelt de bal door. Niidu rent richting de bal. Niidu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPQR - FC Błekitni Stargard 2:0

34e minuut.
Carrillo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pausgaard met een snelle inworp. Oportunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Oportunista schiet op doel. Lufa bokst de bal weg.

39e minuut.
Pausgaard rent richting de bal. Pausgaard passt de bal in één keer door. Oportunista bereikt de bal nog maar net als eerste. Oportunista schiet op doel. Lufa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPQR - FC Błekitni Stargard 2:1

42e minuut.
Węglerski heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Nhật onderschept slim de pass. Butanu is nu in balbezit. Butanu geeft de bal voor. Niidu krijgt zijn hoofd ertegen. Simsoński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPQR 43%, FC Błekitni Stargard 57%.
SPQR - FC Błekitni Stargard 2:1

69e minuut.
Ðoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðoković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carrillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niidu schiet op doel. Simsoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Niidu is nu in balbezit. Niidu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Hoàng Nhật de bal onder controle te krijgen. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. Simsoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niidu rent richting de bal. Niidu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPQR 36%, FC Błekitni Stargard 64%.
SPQR - FC Błekitni Stargard 2:1