Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Richmond33 [L]ZaJaCzKi[L]
off Tactiek 442
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 24.5
excellent Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek geeft een lange en hoge pass. Vargas met een sublieme pass. Revé is nu in balbezit. Revé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Bayona rent richting de bal. Bayona geeft een lange en hoge pass. Pinand probeert de bal aan de voet te houden. Scatigna rent richting de bal. Scatigna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - [L]ZaJaCzKi[L] 1:0

14e minuut.
Scatigna passt de bal met de wreef. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pinand de bal. Pinand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Scatigna passt de bal zonder na te denken. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej geeft de bal voor. Revé is nu in balbezit. Revé haalt uit met een fantastische trap. Żywicki bokst de bal weg. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - [L]ZaJaCzKi[L] 2:0

21e minuut.
Jędryka is nu in balbezit. Jędryka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Scatigna de bal. Revé is nu in balbezit. Revé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Leczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayona verovert de bal door een tackle van achteren. Bayona probeert naar een medespeler te passen. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé draait met de bal, schiet en ... Żywicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kleks is nu in balbezit. Pinand onderschept slim de pass. Pinand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - [L]ZaJaCzKi[L] 3:0

28e minuut.
Bayona rent richting de bal. Bayona passt de bal zonder na te denken. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand schiet op doel. Kleks probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - [L]ZaJaCzKi[L] 4:0

34e minuut.
Bayona is nu in balbezit. Bayona passt de bal in één keer door. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - [L]ZaJaCzKi[L] 5:0

36e minuut.
Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand passt de bal zonder na te denken. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna haalt uit met een fantastische trap. Żywicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - [L]ZaJaCzKi[L] 6:0

38e minuut.
Pinand passt de bal in één keer door. Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas begaat een overtreding. Vargas krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Scatigna rent richting de bal. Scatigna probeert naar een medespeler te passen. Pinand is nu in balbezit. Pinand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - [L]ZaJaCzKi[L] 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 27%, [L]ZaJaCzKi[L] 73%.
Richmond33 - [L]ZaJaCzKi[L] 7:0

48e minuut.
Węgorowski met de inworp. Leczyński is nu in balbezit. Leczyński geeft een hoge lob. Spurna bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jędryka zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Hejmej de bal. Scatigna rent richting de bal. Scatigna schiet op doel. Żywicki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Węgorowski controleert de bal met de borst. Hejmej rent richting de bal. Hejmej speelt de bal door. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Revé met een sublieme pass. Bayona is nu in balbezit. Bayona passt de bal in één keer door. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - [L]ZaJaCzKi[L] 8:0

61e minuut.
Nys kopt de bal weg. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej speelt de bal door. Pinand is nu in balbezit. Pinand haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Bayona probeert naar een medespeler te passen. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks onderschept slim de pass. Revé verovert de bal door een tackle van achteren. Revé haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej rent richting de bal. Hejmej passt de bal in één keer door. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna haalt uit met een fantastische trap. Żywicki bokst de bal weg.

74e minuut.
Bayona geeft een lange en hoge pass. Scatigna rent richting de bal. Zdunek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scatigna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pinand neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - [L]ZaJaCzKi[L] 9:0

80e minuut.
Jędryka met een snelle inworp. Klungelig pakt Revé de bal. Revé probeert naar een medespeler te passen. Pinand is nu in balbezit. Pinand draait met de bal, schiet en ... Żywicki bokst de bal weg.

81e minuut.
Hejmej kopt de bal weg. Revé heeft problemen om de bal te vangen. Pinand is nu in balbezit. Pinand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - [L]ZaJaCzKi[L] 10:0

83e minuut.
Hejmej rent richting de bal. Hejmej passt de bal in één keer door. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna schiet op doel. Żywicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - [L]ZaJaCzKi[L] 11:0

88e minuut.
Nys verovert de bal door een tackle van achteren. Nys probeert naar een medespeler te passen. Hejmej rent richting de bal. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 17%, [L]ZaJaCzKi[L] 83%.
Richmond33 - [L]ZaJaCzKi[L] 11:0