Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LV`s Real Madrid WALLACHIA
OldBoys6r Tactiek univ
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
68.6 gemiddelde waardering 63.3
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


4e minuut.
Statu geeft de bal voor. Cervini is nu in balbezit. Samovolski rent richting de bal. Cervini geeft een lange en hoge pass. Lacombe maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lacombe passt de bal zonder na te denken. Bobrov is nu in balbezit. Nachteule tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bobrov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bobrov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lacombe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Richter geeft een lange en hoge pass. Ruciński is nu in balbezit. Samovolski onderschept slim de pass. Samovolski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - WALLACHIA 1:0

27e minuut.
Torje met een snelle inworp. Pasture is nu in balbezit. Pasture passt de bal met de wreef. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LV`s Real Madrid - WALLACHIA 1:1

33e minuut.
Cervini met een snelle inworp. Tălpaciu is nu in balbezit. Bobrov verovert de bal door een tackle van achteren. Bobrov geeft de bal voor. Samovolski springt en kopt de bal. Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pajukoski probeert de bal met de borst te controleren. Nachteule bereikt de bal nog maar net als eerste. Thái Minh onderschept slim de pass. Thái Minh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - WALLACHIA 2:1

35e minuut.
Beştea probeert de bal met de borst te controleren. Cervini speelt de bal door. Thái Minh is nu in balbezit. Thái Minh haalt uit met een fantastische trap. Georgariou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - WALLACHIA 3:1

37e minuut.
Cervini met een snelle inworp. Muzambinho rent richting de bal. Bobrov onderschept slim de pass. Bobrov geeft een lange en hoge pass. Thái Minh springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pajukoski heeft problemen om de bal te vangen. Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cervini is nu in balbezit. Cervini geeft een lange en hoge pass. Samovolski springt en kopt de bal. Georgariou bokst de bal weg.

39e minuut.
Pasture probeert naar een medespeler te passen. Flosason verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Pasture zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torje geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 22%, WALLACHIA 78%.
LV`s Real Madrid - WALLACHIA 3:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statu met de inworp. Bobrov rent richting de bal. Bobrov geeft de bal voor. Samovolski springt en kopt de bal. Georgariou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Pasture rent richting de bal. Pasture met een sublieme pass. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea schiet op doel. Hein probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LV`s Real Madrid - WALLACHIA 3:2

55e minuut.
Bobrov passt de bal zonder na te denken. Cervini is nu in balbezit. Cervini met een sublieme pass. Lacombe is nu in balbezit. Lacombe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Cervini kopt de bal weg. Lacombe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pajukoski. Pajukoski krijgt een gele kaart. Lacombe raakt geblesseerd tijdens het duel. Bobrov met een snel genomen vrije trap. Lacombe springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bobrov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mercery komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pasture geeft een hoge lob. Beştea rent richting de bal. Flosason onderschept slim de pass. Kmita verovert de bal door een tackle van achteren. Kmita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LV`s Real Madrid - WALLACHIA 3:3

85e minuut.
Pasture met een snelle inworp. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje passt de bal in één keer door. Beştea is nu in balbezit. Beştea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LV`s Real Madrid 40%, WALLACHIA 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LV`s Real Madrid - WALLACHIA 3:3