Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-05 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: STADIO 〄 MUNDO
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 35861
WALLACHIA real tim
univ Tactiek anti joc
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.5 gemiddelde waardering 65
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Gajda geeft een lange en hoge pass. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soinivaara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soinivaara krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bellone verovert de bal door een tackle van achteren. Bellone geeft een hoge lob. Pajukoski rent richting de bal. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie haalt uit met een fantastische trap. Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Briscariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Risom bereikt de bal nog maar net als eerste. Risom met een sublieme pass. Alui-Gheorghe rent richting de bal. Alui-Gheorghe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bellone kopt de bal weg. Pasture bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasture geeft een lange en hoge pass. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Alui-Gheorghe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Răducan komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Tălpaciu is nu in balbezit. Tălpaciu geeft de bal voor. Inworp. Crăciunoiu met een snelle inworp. Risom geeft de bal voor. Georgariou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soinivaara is nu in balbezit. Soinivaara haalt uit met een fantastische trap. Georgariou bokst de bal weg.

38e minuut.
Beştea probeert naar een medespeler te passen. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje passt de bal in één keer door. Daar is Kmita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmita schiet op doel. Krištof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea passt de bal in één keer door. Torje is nu in balbezit. Torje geeft een lange en hoge pass. Kmita springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WALLACHIA - real tim 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 54%, real tim 46%.
WALLACHIA - real tim 1:0

48e minuut.
Grădescu rent richting de bal. Bellone onderschept slim de pass. Bellone geeft de bal voor. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ... Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soinivaara bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Grădescu speelt de bal door. Kmita is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Rusoiu ... Strafschop! Rusoiu krijgt een gele kaart. Kmita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kmita neemt de penalty, wat een uithaal! Krištof verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Rusoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rusoiu geeft een lange en hoge pass. Bajer heeft problemen om de bal te vangen. Soinivaara is nu in balbezit. Soinivaara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pasture speelt de bal door. Beştea is nu in balbezit. Rusoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beştea raakt geblesseerd tijdens het duel. Kmita wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vargalui geeft een lange en hoge pass. Ovedenie probeert de bal met de borst te controleren. Bajer geeft een lange en hoge pass. Kmita is nu in balbezit. Kmita schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Vargalui geeft een lange en hoge pass. Răducan kopt de bal weg. Daar is van de Velde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Inworp. Briscariu met een snelle inworp. Risom is nu in balbezit. Risom geeft een hoge lob. Răducan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Răducan is nu in balbezit. Risom bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu rent richting de bal. Risom rent richting de bal. Risom schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Georgariou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Briscariu is nu in balbezit. Briscariu speelt de bal door. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Georgariou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WALLACHIA - real tim 1:1

90e minuut.
Inworp. Crăciunoiu met de inworp. Risom bereikt de bal nog maar net als eerste. Risom geeft een lange en hoge pass. Răducan kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WALLACHIA 60%, real tim 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WALLACHIA - real tim 1:1