Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-01 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Seriosii Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 39999
Seriosii WALLACHIA
ad Tactiek univ
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
62.6 gemiddelde waardering 63.9
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Buclea kopt de bal weg. Torje rent richting de bal. Torje geeft de bal voor. Beştea is nu in balbezit. Beştea schiet op doel. Üçok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Beştea onderschept slim de pass. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea is nu in balbezit. Beştea draait met de bal, schiet en ... Üçok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Grădescu is nu in balbezit. Fodor verovert de bal door een tackle van achteren. Pajukoski rent richting de bal. Szulej onderschept slim de pass. Szulej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Radojičić probeert naar een medespeler te passen. Grădescu is nu in balbezit. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Beştea is nu in balbezit. Beştea haalt uit met een fantastische trap. Üçok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Czerniakowski passt de bal in één keer door. Daar is Spink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spink passt de bal zonder na te denken. Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Szulej rent richting de bal. Beştea onderschept slim de pass. Czerniakowski begaat een overtreding. Czerniakowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 47%, WALLACHIA 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seriosii - WALLACHIA 0:0

50e minuut.
Pasture passt de bal zonder na te denken. Kmita rent richting de bal. Buclea rent richting de bal. Kmita onderschept slim de pass. Kmita schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Grădescu speelt de bal door. Szulej rent richting de bal. Grădescu begaat een overtreding. Grădescu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Radojičić probeert naar een medespeler te passen. Szulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachteule tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nachteule krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Spink de bal onder controle te krijgen. Ruciński rent richting de bal. Grigulevičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grigulevičius krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Fodor onderschept slim de pass. van de Velde verovert de bal door een tackle van achteren. van de Velde probeert naar een medespeler te passen. Aelterman is nu in balbezit. Aelterman geeft de bal voor. Georgariou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seriosii 46%, WALLACHIA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seriosii - WALLACHIA 0:0