Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kačer AC Oranjes
moje Tactiek OOKK
34% Balbezit 66%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
28.2 gemiddelde waardering 49.6
weak Schieten adequate
average Passen very good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Milne is nu in balbezit. Zubal is nu in balbezit. Milne onderschept slim de pass. Milne draait met de bal, schiet en ... Studzinski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - AC Oranjes 0:1

6e minuut.
Caballero passt de bal met de wreef. Kuzio rent richting de bal. Kuzio probeert naar een medespeler te passen. Fernández Nicolás bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nicolás schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nicolás is nu in balbezit. Fernández Nicolás geeft een lange en hoge pass. Eresov rent richting de bal. Eresov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bajor passt de bal met de wreef. Fernández Nicolás is nu in balbezit. Fernández Nicolás passt de bal met de wreef. Milne is nu in balbezit. Milne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Fernández Nicolás bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nicolás met een sublieme pass. Kuzio is nu in balbezit. Kuzio schiet op doel. Studzinski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - AC Oranjes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 59%, AC Oranjes 41%.
FC Kačer - AC Oranjes 0:2

47e minuut.
Fernández Nicolás passt de bal in één keer door. Kuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzio probeert naar een medespeler te passen. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov haalt uit met een fantastische trap. Studzinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Fernández Nicolás met een sublieme pass. Bajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Além is nu in balbezit. Bajor verovert de bal door een tackle van achteren. Bajor haalt uit met een fantastische trap. Studzinski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eresov rent richting de bal. Eresov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - AC Oranjes 0:3

53e minuut.
Fernández Nicolás speelt de bal door. Daar is Kuzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzio speelt de bal door. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zubal onderschept slim de pass. Zubal geeft de bal voor. Krzemionka kopt de bal weg. Eresov rent richting de bal. Eresov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Caballero met een sublieme pass. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov passt de bal zonder na te denken. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Milne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - AC Oranjes 0:4

66e minuut.
Gilewski passt de bal zonder na te denken. Kuzio is nu in balbezit. Kuzio passt de bal met de wreef. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eresov rent richting de bal. Paal! Eresov rent richting de bal. Eresov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - AC Oranjes 0:5

76e minuut.
Balistreri geeft een lange en hoge pass. Bajor rent richting de bal. Daar is Bajor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajor haalt uit met een fantastische trap. Studzinski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bajor is nu in balbezit. Bajor passt de bal in één keer door. Eresov rent richting de bal. Eresov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - AC Oranjes 0:6

83e minuut.
Kuzio geeft de bal voor. Zubal probeert de bal aan de voet te houden. Milne rent richting de bal. Milne haalt uit met een fantastische trap. Studzinski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - AC Oranjes 0:7

85e minuut.
Zubal is nu in balbezit. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gasco. Gasco krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Tankyan geeft de bal voor. Kuzio probeert de bal met de borst te controleren. Strobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzio verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kuzio is nu in balbezit. Kuzio met een sublieme pass. Eresov rent richting de bal. Eresov haalt uit met een fantastische trap. Studzinski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kačer - AC Oranjes 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kačer 70%, AC Oranjes 30%.
FC Kačer - AC Oranjes 0:8