Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Brasovia2007 GCL
4-1-3-2 Tactiek Sweep
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 50.3
solid Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen solid


16e minuut.
Menjívar onderschept slim de pass. Menjívar met een sublieme pass. Taraba rent richting de bal. Taraba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - GCL 1:0

24e minuut.
Taraba speelt de bal door. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro passt de bal in één keer door. Gesios rent richting de bal. Gesios schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doščić passt de bal met de wreef. Pantazescu geeft een lange en hoge pass. Taraba kopt de bal weg. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Ojanne speelt de bal door. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Gesios rent richting de bal. Gesios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 36%, GCL 64%.
FC Brasovia2007 - GCL 1:0

54e minuut.
Milică geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Calota de bal onder controle te krijgen. Menjívar speelt de bal door. Pérez Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

60e minuut.
Milică heeft problemen om de bal te vangen. Taraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cacoveanu krijgt een gele kaart. Taraba raakt geblesseerd tijdens het duel. Ojanne neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pandelescu bokst de bal weg.

86e minuut.
Shahumyan speelt de bal door. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro passt de bal met de wreef. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pérez Piñeiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Taraba krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mitrana speelt de bal door. Novac rent richting de bal. Novac passt de bal met de wreef. Calota rent richting de bal. Calota geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Menjívar geeft een hoge lob. Taraba kopt de bal weg. Gesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesios draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Brasovia2007 - GCL 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Brasovia2007 40%, GCL 60%.
FC Brasovia2007 - GCL 2:0