Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Викинги Boevyje Shariki
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Zaborkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborkin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rzheutskij de bal. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Yushin speelt de bal door. Zhdan kopt de bal weg. Forkash bereikt de bal nog maar net als eerste. Forkash draait met de bal, schiet en ... Yushin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nizhegorodov speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdulin met de inworp. Forkash bereikt de bal nog maar net als eerste. Forkash geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Melnikov trapt de bal weg. Zaborkin kopt de bal weg. Klungelig pakt Plahetko de bal. Rozhkov rent richting de bal. Rozhkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Zaborkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzheutskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaborkin krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Rzheutskij rent richting de bal. Rzheutskij passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin schiet op doel. Belanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Melnikov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapivalov met de inworp. Forkash heeft problemen om de bal te vangen. Forkash schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Викинги 48%, Boevyje Shariki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Викинги - Boevyje Shariki 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Zaborkin de bal. Rzheutskij onderschept slim de pass. Rzheutskij met een sublieme pass. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Викинги - Boevyje Shariki 0:1

57e minuut.
Zaborkin is nu in balbezit. Forkash rent richting de bal. Forkash met een sublieme pass. Rozhkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mandrykin is nu in balbezit. Zaborkin is nu in balbezit. Rzheutskij schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rzheutskij naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Kusov rent richting de bal. Kusov geeft een lange en hoge pass. Plahetko kopt de bal weg. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Викинги 41%, Boevyje Shariki 59%.
ФК Викинги - Boevyje Shariki 0:1