Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RACK F.C. Jarwi F.C
NARANJA 50 Tactiek dark
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
62.3 gemiddelde waardering 64.3
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Križić verovert de bal door een tackle van achteren. Hyjek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Križić. Križić krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Kopa-Ostrowski speelt de bal door. Sakić rent richting de bal. Sira legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sakić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bisello zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Chankov bokst de bal weg.

6e minuut.
Blaut speelt de bal door. Pędziwiatr rent richting de bal. Križić verovert de bal door een tackle van achteren. Križić geeft een lange en hoge pass. Jaberg rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Jarwi F.C 0:1

9e minuut.
Gruppi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chavez Frias komt het veld opgelopen. Sira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaberg krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Randal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Avdeev de bal. Avdeev geeft de bal voor. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg draait met de bal, schiet en ... Delgado bokst de bal weg.

35e minuut.
Pędziwiatr met een sublieme pass. Blaut is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Secăreanu. Blaut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pędziwiatr komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Avdeev passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Castillo de bal onder controle te krijgen. Križić is nu in balbezit. Križić geeft een hoge lob. Jaberg krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Jarwi F.C 0:2

42e minuut.
Blaut speelt de bal door. Bisello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribera krijgt een gele kaart. Bisello raakt geblesseerd tijdens het duel. Pędziwiatr komt bij de bal en schiet. Chankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Zillino is nu in balbezit. Blaut verovert de bal door een tackle van achteren. Blaut geeft een lange en hoge pass. Bisello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello schiet op doel. Chankov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACK F.C. 47%, Jarwi F.C 53%.
RACK F.C. - Jarwi F.C 0:2

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Mészöly de bal onder controle te krijgen. Buza met een sublieme pass. Klungelig pakt Kopa-Ostrowski de bal. Sakić is nu in balbezit. Sakić schiet op doel. Paal! Chankov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bisello is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Jarwi F.C 1:2

58e minuut.
Inworp. Križić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaberg is nu in balbezit. Jaberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kopa-Ostrowski kopt de bal weg. Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr passt de bal in één keer door. Blaut rent richting de bal. Blaut geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RACK F.C. - Jarwi F.C 2:2

62e minuut.
Sira passt de bal in één keer door. Avdeev met een sublieme pass. Jaberg rent richting de bal. Jaberg schiet op doel. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Jarwi F.C 2:3

64e minuut.
Sira passt de bal in één keer door. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Avdeev is nu in balbezit. Avdeev speelt de bal door. Sira geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Randal geeft een lange en hoge pass. Jaberg is nu in balbezit. Bătrânu begaat een overtreding. Jaberg raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Holak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Randal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Blaut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blaut speelt de bal door. Bisello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACK F.C. 38%, Jarwi F.C 62%.
RACK F.C. - Jarwi F.C 2:3