Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulls Preajba Spin Of Terrible Winds
Normal Tactiek modificata
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.9 gemiddelde waardering 61
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Olăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Olăroiu passt de bal met de wreef. Finley bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrache haalt uit met een fantastische trap. Brand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Căpraru rent richting de bal. Căpraru speelt de bal door. Klungelig pakt Finley de bal. Mitrache is nu in balbezit. Mitrache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Finley bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru verovert de bal door een tackle van achteren. Căpraru speelt de bal door. Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lowry speelt de bal door. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Căpraru met de inworp. Mitrache geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Olăroiu kopt de bal weg. Minulescu heeft problemen om de bal te vangen. Minulescu passt de bal zonder na te denken. Mitrache rent richting de bal. Mitrache schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mitrache is nu in balbezit. Finley is nu in balbezit. Mitrache onderschept slim de pass. Mitrache haalt uit met een fantastische trap. Brand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulls Preajba - Spin Of Terrible Winds 1:0

19e minuut.
Finley rent richting de bal. Mitrache onderschept slim de pass. Mitrache speelt de bal door. Lucaciu rent richting de bal. Lucaciu schiet op doel. Brand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Finley rent richting de bal. Finley passt de bal in één keer door. Mitrache rent richting de bal. Mitrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulls Preajba - Spin Of Terrible Winds 2:0

26e minuut.
Minulescu probeert naar een medespeler te passen. Mitrache is nu in balbezit. Mitrache speelt de bal door. Lucaciu is nu in balbezit. Lucaciu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bulls Preajba - Spin Of Terrible Winds 3:0

27e minuut.
Walle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Allinson de bal. Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Brand probeert naar een medespeler te passen. Raiciu kopt de bal weg. Jennings is nu in balbezit. Olăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Olăroiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu passt de bal in één keer door. Finley bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Lucaciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulls Preajba 19%, Spin Of Terrible Winds 81%.
Bulls Preajba - Spin Of Terrible Winds 3:0

49e minuut.
Olăroiu kopt de bal weg. Mitrache is nu in balbezit. Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache rent richting de bal. Mitrache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jennings rent richting de bal. Mitrache onderschept slim de pass. Mitrache probeert naar een medespeler te passen. Lucaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucaciu schiet op doel. Brand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Jennings onderschept slim de pass. Jennings geeft de bal voor. Allinson kopt de bal weg. Walle rent richting de bal. Walle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle haalt uit met een fantastische trap. Ilovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Şerban met een harde bal richting middenveld. Allinson kan de bal niet met de borst controleren. Allinson passt de bal in één keer door. Walle rent richting de bal. Walle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Minulescu passt de bal zonder na te denken. De bal rolt over de achterlijn. Brand met een harde bal richting middenveld. Allinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Allinson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Walle controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Raiciu neemt vlug de vrije trap. Jennings is nu in balbezit. Lucaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Lucaciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jennings geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minulescu met de inworp. Mitrache is nu in balbezit. Mitrache haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bulls Preajba - Spin Of Terrible Winds 4:0

77e minuut.
Walle speelt de bal door. Daar is Lucaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu passt de bal zonder na te denken. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache schiet op doel. Brand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulls Preajba - Spin Of Terrible Winds 5:0

90e minuut.
Jennings is nu in balbezit. Olăroiu is nu in balbezit. Olăroiu met een sublieme pass. Mitrache rent richting de bal. Mitrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulls Preajba - Spin Of Terrible Winds 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulls Preajba 27%, Spin Of Terrible Winds 73%.
Bulls Preajba - Spin Of Terrible Winds 6:0