Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-01 18:13
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: Groapa cu lei
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 34126
UTA A_RADU cfr blascovici
baraj Tactiek kkk
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 37.8
good Schieten average
good Passen good
good Verdedigen average


1e minuut.
Tender probeert naar een medespeler te passen. Lokusz rent richting de bal. Mrkos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrkos krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Przywara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leal rent richting de bal. Leal probeert naar een medespeler te passen. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Uralsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Uralsoy geeft de bal voor. Olajkár kopt de bal weg. Daar is Pajor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żmijewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Paidousis met de inworp. Przywara rent richting de bal. Sabeditsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabeditsch krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Leal is nu in balbezit. Leal geeft een hoge lob. Uralsoy kopt de bal weg. Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokusz geeft een lange en hoge pass. Robles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mrkos is nu in balbezit. Mrkos passt de bal zonder na te denken. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmijewski geeft de bal voor. Cuaresma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 47%, cfr blascovici 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UTA A_RADU - cfr blascovici 0:0

55e minuut.
Mrkos met een sublieme pass. Sabeditsch heeft problemen om de bal te vangen. Sabeditsch geeft de bal voor. Pajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Robles trapt de bal weg van het doel. Leal kopt de bal weg. Daar is Mrkos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - cfr blascovici 1:0

63e minuut.
Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal is nu in balbezit. Leal speelt de bal door. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Olajkár geeft de bal voor. Fuego controleert de bal met de borst. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Tender onderschept slim de pass. Tender geeft een hoge lob. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma schiet op doel. Robles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UTA A_RADU - cfr blascovici 2:0

87e minuut.
Skowroński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Belluto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UTA A_RADU 45%, cfr blascovici 55%.
UTA A_RADU - cfr blascovici 2:0