Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ouranos Larissas Leonidion F.C
Normal Tactiek 刀具
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 41.3
unsatisfactory Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Moraitis is nu in balbezit. Moraitis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Biniaris de bal. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kanellakis speelt de bal door. Ascosi is nu in balbezit. Ascosi geeft de bal voor. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ntegiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntegiannis passt de bal met de wreef. Virtejaru speelt de bal door. Loubardeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Loubardeas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña passt de bal in één keer door. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt draait met de bal, schiet en ... Lolos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Leonidion F.C 0:1

15e minuut.
Mironescu passt de bal zonder na te denken. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña passt de bal met de wreef. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Leonidion F.C 0:2

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Darcourt de bal onder controle te krijgen. Marantos is nu in balbezit. Darcourt verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt schiet op doel. Lolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Peralta kopt de bal weg. Moraitis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biniaris. Biniaris krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Lolos met een sublieme pass. Peralta kopt de bal weg. Klungelig pakt Kanellakis de bal. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Ntegiannis schiet op doel. Gerakaris kopt de bal weg. Loubardeas heeft problemen om de bal te vangen. van Bercklaer speelt de bal door. Déspota heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Leonidion F.C 1:2

43e minuut.
van Bercklaer is nu in balbezit. van Bercklaer met een sublieme pass. Moraitis geeft een hoge lob. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt draait met de bal, schiet en ... Lolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ouranos Larissas 75%, Leonidion F.C 25%.
Ouranos Larissas - Leonidion F.C 1:2

46e minuut.
Mironescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Darcourt is nu in balbezit. Marantos rent richting de bal. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Mitrakopoulos trapt de bal weg van het doel. Mironescu kopt de bal weg. Kanellakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt rent richting de bal. Darcourt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Ascosi speelt de bal door. Darcourt is nu in balbezit. Peña rent richting de bal. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitrakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Peña is nu in balbezit. Peña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Leonidion F.C 1:3

53e minuut.
Peralta speelt de bal door. Peña is nu in balbezit. Peña geeft een hoge lob. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Peña rent richting de bal. Peña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Leonidion F.C 1:4

57e minuut.
Darcourt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ascosi de bal. Ascosi passt de bal in één keer door. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Sarafoglou is nu in balbezit. Mironescu onderschept slim de pass. Mironescu passt de bal zonder na te denken. Darcourt rent richting de bal. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Lolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Mitrakopoulos geeft een lange en hoge pass. Peralta kopt de bal weg. Moraitis rent richting de bal. Moraitis schiet op doel. Lolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Leonidion F.C 1:5

63e minuut.
Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Lolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Moraitis de bal onder controle te krijgen. Peña rent richting de bal. Peña schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Leonidion F.C 1:6

66e minuut.
Peralta passt de bal met de wreef. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu met een sublieme pass. Peña rent richting de bal. Peña haalt uit met een fantastische trap. Lolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Sarafoglou met een sublieme pass. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu passt de bal in één keer door. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Moraitis rent richting de bal. Moraitis geeft een lange en hoge pass. Mitrakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Darcourt rent richting de bal. Darcourt schiet op doel. Lolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Leonidion F.C 1:7

71e minuut.
Lolos met een sublieme pass. Peralta kopt de bal weg. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ... Lolos bokst de bal weg.

74e minuut.
Biniaris geeft de bal voor. Marantos heeft problemen om de bal te vangen. Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Leonidion F.C 1:8

75e minuut.
Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mironescu met een sublieme pass. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt schiet op doel. Lolos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ouranos Larissas - Leonidion F.C 1:9

77e minuut.
Biniaris geeft de bal voor. Ascosi is nu in balbezit. Ascosi met een sublieme pass. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt passt de bal met de wreef. Lolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Darcourt rent richting de bal. Sarafoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt onderschept slim de pass. Darcourt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mironescu passt de bal in één keer door. Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt speelt de bal door. Mironescu rent richting de bal. Mironescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lolos trapt de bal weg van het doel. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalassinos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thalassinos krijgt een gele kaart. Peralta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Peralta kan niet meer verder spelen. Szefler komt het veld opgelopen. Szefler met een snel genomen vrije trap. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Moraitis met een sublieme pass. Klungelig pakt Mironescu de bal. Mironescu probeert naar een medespeler te passen. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ouranos Larissas 84%, Leonidion F.C 16%.
Ouranos Larissas - Leonidion F.C 1:9