Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Solitarios espaillat
Normal Tactiek pueba
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 48.1
poor Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Wasiluk probeert de bal aan de voet te houden. Bermúdez is nu in balbezit. Feiler onderschept slim de pass. Feiler geeft een hoge lob. Alagich krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - espaillat 0:1

4e minuut.
Feiler passt de bal zonder na te denken. Porcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcher geeft een lange en hoge pass. Alagich is nu in balbezit. Alagich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - espaillat 0:2

9e minuut.
Daar is Alagich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagich passt de bal met de wreef. Feiler is nu in balbezit. Feiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - espaillat 0:3

11e minuut.
Campuzano trapt de bal weg. Matikainen rent richting de bal. Matikainen probeert naar een medespeler te passen. Alagich rent richting de bal. Alagich draait met de bal, schiet en ... Alarcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Feiler rent richting de bal. Feiler geeft een lange en hoge pass. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Otero de bal onder controle te krijgen. Alarcón bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - espaillat 0:4

24e minuut.
Otero kopt de bal weg. Feiler rent richting de bal. Feiler passt de bal zonder na te denken. Alagich rent richting de bal. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - espaillat 0:5

25e minuut.
Feiler heeft problemen om de bal te vangen. Feiler speelt de bal door. Alagich rent richting de bal. Alagich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Matikainen is nu in balbezit. Matikainen geeft de bal voor. Daar is Campuzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagich is nu in balbezit. Alagich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Porcher passt de bal zonder na te denken. Alarcón rent richting de bal. Matikainen verovert de bal door een tackle van achteren. Matikainen geeft de bal voor. Feiler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Matikainen is nu in balbezit. Matikainen geeft de bal voor. Feiler rent richting de bal. Feiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - espaillat 0:6

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matikainen met de inworp. Otero rent richting de bal. Alagich verovert de bal door een tackle van achteren. Alagich schiet op doel. Alarcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Feiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - espaillat 0:7

40e minuut.
Alagich verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo is nu in balbezit. Alagich onderschept slim de pass. Alagich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - espaillat 0:8

41e minuut.
Feiler passt de bal zonder na te denken. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu speelt de bal door. Alagich rent richting de bal. Alagich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - espaillat 0:9

43e minuut.
Feiler passt de bal zonder na te denken. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus passt de bal in één keer door. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - espaillat 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Solitarios 81%, espaillat 19%.
Toros Solitarios - espaillat 0:10

46e minuut.
Matikainen passt de bal in één keer door. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo rent richting de bal. Alagich onderschept slim de pass. Alagich speelt de bal door. Alarcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. Inworp. Wasiluk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porcher geeft een lange en hoge pass. Alagich springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Porcher probeert naar een medespeler te passen. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali probeert naar een medespeler te passen. Feiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feiler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alarcón bokst de bal weg.

55e minuut.
Alagich is nu in balbezit. Alagich passt de bal in één keer door. Feiler rent richting de bal. Feiler draait met de bal, schiet en ... Alarcón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Matikainen geeft de bal voor. Campuzano kopt de bal weg. Lemus is nu in balbezit. Lemus geeft de bal voor. Alagich springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Metouali kan de bal niet met de borst controleren. Benítez rent richting de bal. Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. Metouali geeft een lange en hoge pass. Feiler springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Paniagua probeert de bal met de borst te controleren. Wasiluk onderschept slim de pass. Wasiluk geeft een lange en hoge pass. Alagich is nu in balbezit. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Badel komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Matikainen met de inworp. Metouali rent richting de bal. Metouali geeft een lange en hoge pass. Badel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Porcher rent richting de bal. Porcher passt de bal met de wreef. Badel rent richting de bal. Badel draait met de bal, schiet en ... Alarcón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Porcher verovert de bal door een tackle van achteren. Porcher geeft de bal voor. Otero heeft problemen om de bal te vangen. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Alagich rent richting de bal. Alagich geeft een lange en hoge pass. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Lemus passt de bal zonder na te denken. Otero onderschept slim de pass. Matikainen controleert de bal met de borst. Matikainen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Matikainen geeft een hoge lob. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel onderschept slim de pass. Badel draait met de bal, schiet en ... Alarcón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - espaillat 0:11

77e minuut.
Badel passt de bal in één keer door. Wasiluk rent richting de bal. Wasiluk passt de bal met de wreef. Badel is nu in balbezit. Badel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Văcăroiu is nu in balbezit. Văcăroiu geeft een hoge lob. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagich is nu in balbezit. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - espaillat 0:12

85e minuut.
Daar is Benítez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagich is nu in balbezit. Benítez maakt een afschuwelijke overtreding. Benítez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Alagich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Metouali met een snel genomen vrije trap. Alagich rent richting de bal. Alagich schiet op doel. Alarcón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Solitarios - espaillat 0:13

87e minuut.
Otero is nu in balbezit. Otero geeft een lange en hoge pass. Paniagua kopt de bal weg. Daar is Badel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badel draait met de bal, schiet en ... Alarcón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Solitarios 85%, espaillat 15%.
Toros Solitarios - espaillat 0:13