Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Djarfir Refir Ólmir Klettar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Eyvindsson passt de bal met de wreef. Bergsteinnsson rent richting de bal. Valbjörnsson begaat een overtreding. Valbjörnsson krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Hafsteinsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bergmannsson komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Bergmannsson rent richting de bal. Vífillsson is nu in balbezit. Vífillsson passt de bal in één keer door. Engilbertsson rent richting de bal. Engilbertsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Aðalbjörnsson kopt de bal weg. Engilbertsson rent richting de bal. Vífillsson begaat een overtreding. Vífillsson krijgt een gele kaart. Engilbertsson raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aðalbjörnsson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kjartansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Engilbertsson kan de bal niet met de borst controleren. Engilbertsson schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Marelsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aðalbjörnsson is nu in balbezit. Aðalbjörnsson passt de bal met de wreef. Engilbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Engilbertsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Djarfir Refir - Ólmir Klettar 0:1

41e minuut.
Bergfinnsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Úlfsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djarfir Refir 70%, Ólmir Klettar 30%.
Djarfir Refir - Ólmir Klettar 0:1

46e minuut.
Sigbjörnsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hjörleifsson komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Jensson geeft een hoge lob. Hreinnsson rent richting de bal. Hreinnsson probeert naar een medespeler te passen. Hjörleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjörleifsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marðarson met een harde bal richting middenveld. Aðalbjörnsson kopt de bal weg. Hjörleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjörleifsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hjörleifsson kopt de bal weg. Eyvindsson heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Engilbertsson zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Engilbertsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Engilbertsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Eyvindsson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Eyvindsson kan niet meer verder spelen. Olgeirsson komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Marelsson geeft een lange en hoge pass. Eðvarðsson rent richting de bal. Úlfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Úlfsson draait met de bal, schiet en ... Marðarson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Djarfir Refir - Ólmir Klettar 1:1

74e minuut.
Ársælsson met een sublieme pass. Inworp. Hreinnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hjörleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjörleifsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Olgeirsson kopt de bal weg. Daar is Aðalbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thorsson is nu in balbezit. Marelsson onderschept slim de pass. Marelsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Thorsson geeft de bal voor. Inworp. Hjörleifsson met een snelle inworp. Marelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marelsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Djarfir Refir 41%, Ólmir Klettar 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Djarfir Refir - Ólmir Klettar 1:1