Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Čudesni Sonca Ogneni Tigri
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Docevski speelt de bal door. Čadikovski kan de bal niet met de borst controleren. Jovevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjanovski rent richting de bal. Ognjanovski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Čudesni Sonca - Ogneni Tigri 0:1

15e minuut.
Docevski is nu in balbezit. Docevski passt de bal zonder na te denken. Šapkarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Černopeev verovert de bal door een tackle van achteren. Černopeev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Čadikovski kopt de bal weg. Bosevski rent richting de bal. Bosevski met een sublieme pass. Černopeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Černopeev haalt uit met een fantastische trap. Sugarev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Docevski rent richting de bal. Šapkarov verovert de bal door een tackle van achteren. Černopeev onderschept slim de pass. Černopeev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Čudesni Sonca - Ogneni Tigri 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudesni Sonca 38%, Ogneni Tigri 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Čudesni Sonca - Ogneni Tigri 1:1

65e minuut.
Čadikovski met de inworp. Garvanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosevski. Bosevski krijgt een gele kaart. Garvanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Garvanov met een snel genomen vrije trap. Černopeev is nu in balbezit. Černopeev haalt uit met een fantastische trap. Sugarev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Trajanov passt de bal met de wreef. Stanojevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojevski speelt de bal door. Jovevski rent richting de bal. Jovevski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Docevski kopt de bal weg. Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Černopeev is nu in balbezit. Docevski rent richting de bal. Docevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ognjanovski passt de bal zonder na te denken. Traikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovevski onderschept slim de pass. Ognjanovski is nu in balbezit. Ognjanovski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Traikov probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Madžovski neemt de hoekschop. Klungelig pakt Suleski de bal. Jovevski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Čudesni Sonca 42%, Ogneni Tigri 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Čudesni Sonca - Ogneni Tigri 1:1